nb1.hu

Putnok: fiatal játékos az utolsó érkező

Mozgalmasan alakult az átigazolási időszak a klubnál.

Jelentős átalakulás volt a Putnoknál a télen. A csapattól 9 futballista távozott, emellett 8-an csatlakoztak a kerethez. Az átigazolási időszak hajrájában a vezetőség megállapodott Takács Tamással. A 19 éves futballistát több poszton is bevetheti a szakmai stáb. Nem lesz ismeretlen számára a putnoki közeg, hiszen korábban a csapatban szerepelt. Íme az NB III-as klub közleménye Takács érkezéséről:
 
"Stílusosan az utolsó napon, lényegében pár órával a transzferpiac zárása előtt sikerült leigazolnunk vagy mondhatjuk úgy is, visszaigazolnunk a Sajóvölgye Focisuli nevelésű Takács Tamást, aki tavaly nyáron csatlakozott a Bánhorváti-KBSC keretéhez. A középpályás és szélső védő poszton is bevethető 19 éves játékos eddigi pályafutása során 17 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett. Ebből 5 alkalommal az NBIII-ban szerepelt, a Putnok FC színeiben. 2012. március 24. és 2019. április 23. között a Sajóvölgye Focisuli játékosa volt. Persze voltak átfedések, hisz a Putnok FC-nél két éve kettős igazolással játszott. A fiatal játékos több poszton is megállja a helyét, harcos, nagy küzdőszellemmel bíró labdarúgó aki imád cselezni és kiveszi a részét a védekezésből, de a támadások felépítéséből is. Köszöntjük őt újfent Putnokon, sikeres, sérülésmentes szezont kívánunk neki!"
 
A Putnok a 9. helyen áll az NB III Keleti csoportjában. Az együttes az ősszel 19 pontot szerzett. A tavaszi nyitányon a BSE csapatát látják vendégül a putnokiak. A klub szakmai stábjában is komoly változás történt, hiszen Kriston István a Lokihoz került, a trénert pedig Nagy Csaba pótolhatja.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC