nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

A Credobus Mosonmagyaróvár a 8. helyen áll az NB III. Nyugati csoportjában. A csapat gyengén kezdte a bajnokságot, ami októberben végén ahhoz vezetett, hogy váltás történt a kispadon: Király József helyét Varga László vette át a 12. fordulóban. 
 
A jelenlegi vezetőedzővel viszont megindult a Mosonmagyaróvár, hiszen Vargával eddig két-két gyözelem illetve döntetlen mellet csak egyszer szenvedtek vereséget. Az új szakvezető védelmébe vette elődjét, hiszen a klubja honlapjának megemlíti:
„Az egész őszi idényre elmondható, hogy nagyon hullámzó volt a csapat szereplése, rengeteg új játékos érkezett hozzánk a nyáron, a csapatépítésére pedig nyilván idő kell, erre is vezetném vissza ezt a hullámzó teljesítményt".
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – aktív a Fradi és az alsóbb osztályok – NB1.hu

 

Varga viszont bizakodóan tekint a tavaszi szezon elé és biztos benne, hogy csapata többre hivatott, mint a tabellán elfoglalt helye sugallja.
A felkészülésről azt árulta el a tréner, hogy: „Január 13-án kezdünk, az első héten állapotfelmérések lesznek, január 20-tól pedig megkezdődik az érdemi munka.
 
” Veress Zsombor és Gaszner Máté távozott a téli szünetben. Szeretnénk új játékosokat igazolni néhány olyan posztra, ahol azt érezzük, hogy erősítenünk kell, vagy éppen hiányposzt volt a csapatban. Szeretnék egy kiegyensúlyozottabb, stabilabb csapatot látni a pályán. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlődjünk, és kialakuljon, egy olyan mag melyre hosszútávon lehet számítani. Nagyon örülnék, ha játékunkkal kiérdemelnénk újra a szurkolók bizalmát és egyre többen jönnének el a mérkőzéseinkre" – mondta a mester.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC