nb1.hu

DEAC: Boér mégsem lett edző – újabb részletek

Megszólalt a tréner.

Mint arról az nb3.hu is beszámolt, érdekes események zajlanak két magyar klubnál is: előbb december elején az NB II-ben szereplő Győrnél köszönték meg Boér Gábor munkáját kissé meglepő módon, hiszen a Rába-partiak a 6. helyen álltak akkor a Merkantil Bank tabelláján, egyetlen ponttal maradtak el csupán a dobogótól és mindössze hat ponttal maradtak le a már feljutó pozícióban álló Budafoktól. Ráadásul Boér az utolsó három győri meccse közül kettőn nyert, egyen döntetlenre végzett.
 
Ezek után jött az (edző)váltás és került a helyére Kondás Elemér, aki a DEAC kispadját hagyta ott a győri hívásra. Azt a DEAC-ét, amely szerdán jelentette volna be Bóér Gábor és segítője, Makra Zsolt megszerzését…Hogy aztán hiába várja a debreceni klub Boér Gábort és Makra Zsoltot a szerződés aláírására összehívott sajtótájékoztatón.
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – az NB II és az NB III hírei indítják a csütörtököt – NB1.hu

 

A DEAC ügyvezetője, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna próbált tiszta vizet önteni a pohárba: " Sajnos mégsem száll fel a fehér füst, ugyanis még mindig nincs vezetőedzője a DEAC-nak. Boér Gáborral többször is tárgyaltunk, és mindenben megegyeztünk a közös jövőt illetően, ám ma reggel a tréner és ügynöke olyan feltételekhez kötötte volna a munkát, amely nem egyeztethető össze a DEAC hosszútávú koncepciójával". – nyilatkozta az ügyvezető a haon.hu-nak.
 
A Nemzeti Sportnak Boér meglepő nyilatkozatot adott: „Már az év elején megkezdődtek a tárgyalások, és kedd este valóban Debrecenben voltunk – mondta Boér Gábor. – A DEAC vezetői korrekt jövőképet vázoltak fel, közel álltunk a megegyezéshez, ám végül nem született megállapodás. Még kedden este, sőt szerda délelőtt is egyeztettünk, viszont végül nem minden úgy került a papírra, ahogy azt megbeszéltük. Fontos hangsúlyoznom, nem az anyagiakon múlt, teljesen más oka van annak, hogy nem írtuk alá a megállapodást. Bennünket úgy tájékoztattak, hogy nem lesz sajtótájékoztató, ehhez képest meglepve láttam, hogy hiányoltak az összejövetelről. Sok sikert kívánok a DEAC-nak, szép jövő előtt álló klub, sajnálom, hogy nem sikerült megegyeznünk, de sajnos néhány apróságban más volt az elképzelésünk.”
 
Minden bizonnyal tehát kénytelenek tovább keresni a DEAC-nál, Boér Gábor biztosan nem lesz a klub vezetőedzője. A harmadosztály küzdelmei márciusban folytatódnak (Hatvanban kezd a csapat), tehát sok idő nincs az új edző megtalálására. A Debreceni Egyetem Atlétikai Club a második helyen áll, csupán két ponttal lemaradva az éllovas Füzesgyarmat után.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC