nb1.hu

NB I-es érdeklődés: a házi gólkirály sorsáról beszélt a klubigazgató

Az átigazolási nehézségekről is szót ejtett.

A Kozármisleny jelenleg a hatodik helyen áll az NB III Közép csoportjában. A Baranya megyei együttes a szezon előtt az első ötbe jutást tűzte ki célul, és ez nem tűnik irreálisnak, hiszen az ötödik pozíciót birtokló Dunaújvárosnak ugyanannyi pontja van, mint a mislenyieknek. 
 
Magyar Márk a klub weboldalának adott egy hosszabb interjút, amelyben a téli játékosmozgásra is kitért. A klubigazgató kijelentette, hogy valamennyire átalakul majd az egylet.
 
"Változások biztosan lesznek. Télen nagyon nehéz igazolni, de a stábbal közösen felmértük, hogy mit kell alakítani a kereten. Kicsit fáj most megbontani ezt a közösséget, mert emberileg senkire nem mondhatunk egy rossz szót sem, de ha eredményesebbek szeretnénk lenni, akkor bele kell nyúlni a keretbe. Több támadó szellemű játékost kell szereznünk. Meglátjuk, az ötleteinkből mi valósul meg" – nyilatkozta Magyar.
 
A Mislenyt nagy csapás érheti, hiszen Jelena Richárd távozhat. Jelena 12 gólt szerzett ebben a szezonban, az elvesztése nagy problémát okozhat.
 
"Nem titok, hogy Jelena Ricsiért van érdeklődés. Mi pedig nem fogunk akadályt gördíteni az elé, ha előre tud lépni a karrierjében. Ezt is ígérjük a játékosainknak. Személyében 12 gól távozhat, amit nehéz lenne pótolni. Ezért az átigazolási időszak után érdemes a helyezésre visszatérni, de ettől még a csapatépítés folyhat tovább, sőt folynia kell! Tehát igazán elégedett akkor lennék, ha még közelebb kerülnénk az általunk megálmodott csapathoz" – fogalmazott a klubigazgató. 
 
A Kozármisleny január 20-án kezdi meg a felkészülést. A gárda többek között a Siófokkal is játszik edzőmeccset. 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Feczkó átigazolási tervekről nyilatkozott – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC