nb1.hu

Hazatérhet az utolsó, bőven igazolnának is

Csapategység és remek szurkolótábor jellemzi a fővárosiakat.

Utolsó helyen zárt a Közép-csoportban a Kelen SC 10 szerzett ponttal, a már bentmaradó helyen tanyázó THSE-Szabadkikötő 5 pontos előnyben van. Az újonc döntetlennel kezdett Dabason, majd ötször zakózott, amikor jött az első győzelem, méghozzá hazai pályán a Taksony ellen.
 
Utána megint 3 zakó, majd jött az újabb pontszerzés, méghozzá a Kecskemét ellen „otthon”, amit a Honvéd elleni újabb iksz, majd a THSE lemészárlása követett, 7-0 lett a végeredmény. Utána ismét két iksz, majd egy Dabas elleni döntetlen, végül egy dunaújvárosi vereség zárta az újonc őszi szereplését.
 
A gárdánál azonban nincsenek elkeseredve, hiszen a remek az öltözőben a csapategység, a motivációval sincsen gond, arról nem beszélve, hogy remek szurkolótábora is van, melynek tagjai a Csepelen rendezendő hazai és az idegenbeli mérkőzésekre is elkísérik a kedvenceiket. Képzeljük el, mi lesz, ha tavasszal újra hazai pályán játszhatnak…
 
 
Harmati Tamás vezetőedzővel a klub honlapja készített remek, mélyreható, minden részletre kiterjedő interjút az őszi szezon végén. A mester természetesen az erősítési tervekről is nyilatkozott:
 
„Hogyan tervezed ezt – számíthatunk új igazolásokra?
Ha reálisan nézem a csapat erejét a bajnokságbeli versenytársakhoz képest, akkor igazából nincs olyan poszt, ahova ne tudnék igazolni, de persze erre nem lesz lehetőségünk. Alapvetően 3-5 olyan játékos ékezését várom, akik rögtön meghatározóak tudnak lenni tavasszal.
 
 
Ez azért nagy szám, beépíteni is nagy munka lesz…
Igen, de ezúttal egy hosszabb felkészülési időszak vár ránk, amely során lesz lehetőségünk több edzőmeccset is játszani NB II-es ellenfelekkel szemben is, mint például a Budaörs, vagy a Tiszakécske, amik igazán jó erőfelmérők lesznek a csapat számára. Ezen kívül csapatépítéssel és több olyan programmal készülünk, amik elősegítik a srácok összekovácsolódását, illetve a már kialakult egység megtartását.
 
Milyen játékosokra van szüksége a csapatnak?
Ami biztos, hogy egy dolog nem változhat, mégpedig az öltöző egysége. Nálunk a kiválasztásnál mindig is fontos szerepet játszott, hogy az adott játékos milyen személyiség, ez most is kiemelt szempont lesz. Emellett győztes karaktereket keresünk, olyanokat, akik nem csak a játékukkal, de a jelenlétükkel is győzelembe hajtják a többieket."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC