nb1.hu

Farkas Istvánék javítanának a ,,tavaszi" rajtjuk után

Gálvölgyi nehéz meccsre számít.

Ezen a hétvégén a Rákosmenti KSK látogat Kecskemétre, elmondták az edzők a gondolataikat a meccs előtt.
 
A Kecskemét nagyon alul teljesít a szezon előtti várakozásokhoz képest. A tabellán egyre hátrább kerülnek, jelenleg a 11. helyen állnak 18 ponttal. A kiesés közvetlenül nem fenyegeti őket, viszont a feljutástól nagyon messze állnak.
 
Farkas István ezt mondta el a meccs előtt:
 
„Mint tudjuk, nem úgy sikerült a „tavaszi” rajtunk, ahogy azt elterveztük, ezen mindenképpen javítanunk kell. Az ellenfelet ismerjük, már játszottunk velük idén. Akkor 2-0-ra is vezettünk, végül visszajöttek 2-2-re, abszolút fordulatos meccs volt. Én most is háromesélyes meccsre számítok. A srácoktól csak a győzelem elfogadható viszont jelen helyzetben, ennek szellemében kell pályára lépniük. Bízom bennük, de az is biztos, hogy olyan tizenegy fog pályára lépni, mely átérzi a klub helyzetét, és mindent alárendel a sikernek.”
 
A Rákosmente is hullámzó formát mutat mostanában. Két nyertes meccs után kettőt veszítettek el, nem tudják tartani a jó formájukat- A tabellán a nyolcadik helyet birtokolják, 21 ponttal. Egy esetleges győzelemmel akár helyeket léphetnek előre.
 
Gálvölgyi István így nyilatkozott a meccs előtt:
 
„Közel azonos képességű csapatokról van szó, azzal tisztában vagyunk, hogy a Kecskemét egy jó játékosállománnyal rendelkezik. Nehéz találkozóra számítunk, de szeretnénk jól zárni, mert sajnos az utolsó két mérkőzésünkön nem szerepeltünk jól. Nyilván szeretne szépen búcsúzni a hazai csapat is, de véleményem szerint egy jó meccs alakulhat így ki, melyen bármi megtörténhet.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC