nb1.hu

Bajnokesélyes a legtámadóbb ellen – reakciók

Mindkét szakvezető megdicsérte a vesztest.

Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 2–1 (2–1)
Füzesgyarmat, 200 néző. Vezette: Borbás Bottyán Aurél (dr. Ambrus Dániel János, Farkas Dávid).
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze, Raducu, Achim Á., Fejes (Lukács, 68.) – Székely (Karacs, 91.), Benkő-Bíró, Máriusz, Pataki – Popescu (Katona Gy., 46.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Sényő: Gazsi – Bodó (Fenyőfalvi, 27.), Kristófi, Lakatos, Szokol – Boros, Lizák (Barcsay, 58.), Fabu, Márton – Kapacina K., Kapacina V. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.
Gólszerző: Máriusz (26.), Vincze (40.), ill. Kapacina V. (24.).
Kiállítva: Márton (84.).
 
Múlt héten rendezték meg a Keleti-csoport legnagyobb rangadóját, a DEAC 3-0-ra verte meg a vendég Füzesgyarmatot. Most viszont a gyarmatiak örülhettek, mivel 2-1-re győztek a Sényő ellen, míg a debreceniek Gyöngyösön szenvedtek 3-2-es vereséget. Ezzel a Gyarmatnak ismét 4 pontos az előnye a tabella első helyén Kondás Elemér gárdájával szemben.
 
Előbbi mérkőzést így értékelték a szakvezetők:
 
Boros Tibor (Füzesgyarmat): „Két dolog van, amiben biztosan a vendégek fölé nőttünk: a ziccerek és a szerzett gólok száma. Eddigi mérkőzéseink alapján most játszottunk a legtámadóbb felfogású csapat ellen. Számukra ez nyilván nem vigasz, de szimpatikus volt az általuk bemutatott szakmai teljesítmény.”
 
Fiumei Viktor (Sényő): „Csapatunk nagyon jó teljesítményéről mindent elmond, hogy mindkét félidőben kapuja elé tudtuk szorítani az egyik bajnokesélyest. Ez volt az a találkozó, amikor mindkét fél támadólag lépett fel és győzelemre játszott.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC