nb1.hu

A Kelen SC ellen javítana a Kecskemét

A meccsről nyilatkoztak a vezetőedzők.

A Kelen SC vendége lesz vasárnap a Kecskemét, a vezetőedzők nyilatkoztak a meccs előtt.
 
A Kelen SC eddig nem túl acélos az NB III középcsoportjában, az utolsó előtti helyet foglalják el a tabellán 4 ponttal. Eddig egyetlen győzelme van a csapatnak, egy döntetlen mellett, még nem vették fel teljesen az NB III ritmusát. A Kecskemét jobban áll tabellán a 8. helyet foglalják el 13 ponttal, viszont meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak. A legutóbbi két fordulóban vereséget szenvedtek, így rájuk férnének a pontok, ha harcban akarnak lenni a bajnoki címért.
 
A két vezetőedző így nyilatkozott a meccs előtt:
 
Harmati Tamás (Kelen SC): „Ránk folyamatosan az jellemző, hogy igyekszünk fokozatosan felvenni az NBIII-as bajnokság ritmusát, hogy meg tudjunk felelni a követelményeknek. Jó lenne, ha ez eredményekben is megjelenne most már. Ebben a szellemiségben készülünk most is, a legtöbbet szeretnénk kihozni a hétvégi meccsből. Tudjuk, hogy a Kecskemét egy nagyon jó csapat, bár a lépés nem jött ki nekik az utóbbi hetekben. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy ellenünk akarnak majd javítani.”
 
Zoran Kuntics (KTE HUFBAU): „Ellenfelünk a tavalyi szezon meglepetése volt a „blasz egyben”, hiszen mindenki inkább REAC-ot várta elsőnek, utána aztán az osztályozót is megnyerték. Ezek mindenképpen szép sikerek, s bár csak néhány játékosukat ismerem, igyekeztem információkat szerezni róluk. Nem szabad lebecsülnünk őket, hiszen Monoron úgy kaptak ki 1-0-ra, hogy az utolsó pillanatokban ziccerük volt. Két hasonló vereség után várjuk a meccset, sérültjeink nem, vírusos betegség miatt hiányzó játékosaink azonban felépültek. Több beszélgetésünk is volt a héten arról, hogyan tudunk kimászni ebből a negatív spirálból, de a képlet egyszerű: meccseket kell nyerni, kezdésként vasárnap Csepelen."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC