nb1.hu

Bizonytalanság a dobogóért küzdő csapatnál

Jelentősek a problémák.

Két hete még az akkor épp listavezető Szolnok ellen aratott parádés 5-1-es diadalt a Füzesgyarmat, a következő héten viszont falba ütköztek, a DVTK tartalékjainak sikerült győzelmet aratniuk felettük. A héten újabb problémák sújtották a csapatot, így az ESMTK elleni „hatpontos” rangadójukra nagyon rossz előjelekkel készülnek.
 
– A bajnokság folyamán a legbizonytalanabb hetünket zártuk, hiszen különböző okok miatt csupán tucatnyi mezőnyjátékos állt a rendelkezésünkre. Közülük többen egyáltalán nem edzettek és az esetleges játékukra is csak a mérkőzés napján derül fény. Most még talány számomra, leszünk-e annyian, hogy a megszokott szerkezetben küldhetem pályára a csapatot, vagy ad-hoc jelleggel kell az utolsó pillanatban megválasztani a hadrendet, a rendelkezésre állók létszámához igazodva – osztotta meg a meccsel kapcsolatos legjelentősebb problémáit Boros Tibor szakmai koordinátor. 
 
Természetesen így sem feltartott kézzel futnak ki a pályára, hiszen ha meg akarják szerezni valamelyik érmet, akkor minimum egy döntetlent el kell érniük a közvetlen rivális ellen, ezért pedig mindent meg is tesznek.
 
– Az erzsébetieké évek óta masszív csapat, amely magas szintre fejlesztette az alapjátékát, és mindez kellő eredményességgel is társul. Szinte az egész bajnokság során a dobogón állnak, éppen ezért ideális esetben sem lenne egyszerű feladat a legyőzésük. Tudjuk, hogy náluk is akadnak hiányzók, és olyan játékosok is, akik még csak egy-két hete épültek fel a sérülésükből. A szokásoknak megfelelően sikerült őket megfelelően feltérképeznünk, igyekszünk majd ellenük is saját játékunkat dominanciára juttatni. Még nem tudom, hogy milyen hadrendben futunk, ki de mindenképpen győzelem lesz a cél, ha ez embert próbáló feladat is lesz – zárta Boros Tibor.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC