nb1.hu

Nem a volt hondurasi válogatott ámokfutása ért 10 meccses eltiltást

Kikészültek a listavezetőnél.

Hiába nyert a Keleti csoport listavezetője simán 4-0-ra a DEAC ellen a hétvégén, a mérkőzésnek még mindig nem csitultak el a kedélyei. A hazaiak továbbra is nehezményezik, hogy két játékosuk, Ludasi Martin és Farkas János is súlyos sérüléseket szenvedett, méghozzá a volt hondurasi válogatott, Ramos kemény belépői után. Ludast lekönyökölte a berényi vádak szerint, ezt lefújta a spori, de a sárgát reklamáló hazai Farkas Jánosnak adott sárgát. Farkast utána pár perccel Ramos letalpalta, a játékost kórházba is kellett szállítani, de ennél az esetnél néma maradt a bíró sípja, pedig a játékosra egyhónapos kihagyás vár.
 
Innentől kezdve jöjjön a Jászberény jelentése az eseményekről:
 

null

null

„Tény, ekkor “elszakadt a cérna” a kispadon helyet foglaló kapusedzőnknél, Rézsó Péternél és olyan szavak hagyták el a száját, melyek a hétköznapi életben is elítélendőek. A játékvezető elküldte a kispadtól az egykori remek hálóőrt – aki hosszú pályafutása alatt talán egyszer kapott piros lapot – és megírta jelentését heves reklamálásáról.
 
Ezek után a fegyelmi bizottság keddi ülésén Rézsó Pétert 10, azaz tíz bajnoki mérkőzéstől tiltotta el. Mindez azt jelenti, hogy nem csak az idei meccseken, hanem a következő szezon első három összecsapásán sem ülhet le kapusedzőnk a kispadra.
 
Arról viszont már nem szól a fáma, hogy a vasárnapi meccs debreceni durvaságai felett szemet hunyó játékvezető, Tamási Patrik kapott-e valamilyen büntetést, netán a súlyos sérülést okozó Ramost utólag számon kérte-e a bizottság  …”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC