nb1.hu

A legmagasabb szintű NB III-as produktum – reakció

Az biztos, hogy rendkívüli formában az előretörő csapat.

Nagyszerű formában játszik az elmúlt hetekben a Füzesgyarmat. A 4. helyezett csapat legutóbbi három meccsét megnyerte, ráadásul a legutóbb a listavezető Szolnokot múlták felül 5-1-re, ami nem kis fegyvertény az elkövetkezendő csaták előtt. Nem is véletlen, hogy kimondottan örömteli hangulatban nyilatkozhatott a mérkőzést követően Boros Tibor szakmai koordinátor.
 
– Egész héten a terhet szerettük volna levenni a játékosainkról. Egy ilyen minőségű játék után talán csak annyit mondhatok, hogy ez maradéktalanul sikerült. Szakmailag eddig ez volt a legmagasabb szintű NB III-as produktum a részünkről – mondta a vezető.
 
Ezzel a győzelemmel nem csak egy nagy győzelmet könyvelhet el a csapat, hiszen a dobogósok nyakára is megérkeztek, már csak 3 pont a lemaradásuk az ESMTK-hoz és 4 a Szolnokhoz képest. Egyedül a még náluk is jobb formában teljesítő Jászberényen nem tudtak hozni. 
 
Legközelebb a kiesés elleni küzdelemben hatalmas erőket megmozgató DVTK II lesz az ellenfelük, de az ESMTK és a Szolnok is az alsó régióból kapott ellenfelet, így egyelőre nem valószínű, hogy előznek, de a futballban bármi megtörténhet.  
 
A mérkőzés videós összefoglalója a linkre kattintva elérhető.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC