nb1.hu

Felcsútról és még hárman érkeztek

Öten viszont távoztak Szegedről.

Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezetője beszámolt a téli változásokról. Távozott a keretből Szabó Attila, a ’98-as születésű Göncző László, és a ’99-es Bozóki Richárd és Papp Ádám. A fiatalokat a több játéklehetőség miatt engedte el a klub – jelentette a csfoci.hu.
 
– Reméljük, hogy bizonyítanak és felnőtt mérkőzések tapasztalataival a fejükben és lábukban térnek vissza hozzánk. A négy játékos helyére öten érkeztek. Továbbra is szem előtt tartottuk azon törekvésünket, hogy korábbi neveltjeink vagy környékbeli labdarúgókból válogassunk.
 
Féléves kitérő után tért vissza Makszimovics Nikola, aki színeikben korábban 83 mérkőzést játszott, és azokon 27 gólt lőtt. Kalmár Ferenc a Tiszakécske NB II-es csapatától érkezett, csatár poszton bevethető. Antman Joshua 2000-es születésű ballábas játékos, aki elsősorban a széleken érzi jól magát. Gajda Márkó a HFC után a SZEOL-ban nevelkedett, majd innen vitte el a Budapest Honvéd, ahonnan sokszoros korosztályos válogatott lett. A Csákvárban vált profi labdarúgóvá, súlyos sérülés után a SZEOL-ban szeretné ismét felépíteni magát.Góra Márk szintén 19 éves, csatárvénával rendelkező a Puskás Akadémiától tér vissza.
 
A SZEOL SC vasárnap 14:30 órakor a Budapest Honvéd II ellen, a SZVSE-stadionban nyitja a tavaszi idényt.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC