nb1.hu

Sényő: Újabb két játékos távozik

Három érkező tűnik biztosnak.

Tisztul a kép a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának háza táján: Marics Gábor korábbi búcsúját követően további két játékos távozását jelentették be, ugyanakkor három új szerzemény érkezését is megszellőztették – jelentette a szabolcsiinfo.hu.
 
Még az óévben pattant ki a hír, hogy Marics Gábor kérésének eleget téve a támadót elengedte a harmadik vonalban újonc klub, ezúttal pedig Haburcsák Krisztián sorsa dőlt el: a középpályás a megyei elő osztályban bajnokesélyesnek számító Ibrány kötelékében folytatja. Illetve bizonyíthat, megfelelő teljesítmény esetén nyitva áll előtte a kapu a visszatéréshez. Ugyanez vonatkozik a fiatal titánra, Takács Ádámra, aki a több játéklehetőség reményében a tavaszi szezonban más csapat színeiben lép majd pályára. Egyelőre kérdéses, mely egylet csap le rá, merthogy nem marad „parlagon” – ezer százalék.
 
Mindeközben „egyesül” a Kapacina família: az eddig is a Sényőt erősítő Kevin után testvére, Valer is csatlakozik a csapathoz. A huszonöt esztendős középpályás legutóbb az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvárt erősítette, míg korábban a Sopron, a Soroksár, a Kisvárda, illetve a Honvéd keretéhez tartozott – pályafutása pedig éppen Sényőről indult.
 
Ugyancsak a Fiumei Viktor, Imrő László páros irányította gárdával kezdi a felkészülést Lizák Bence, a csatár a bajnoki rivális Gyöngyöst hagyta el. A harmadik friss szerzemény a tarpai Lakatos Bence: a huszonöt éves védőt célirányosan, posztra igazolta a szakmai stáb.
 
A Sényő-Carnifex a hét végén teremtornával melegít a felkészülés január 10-re előírt nyitányára.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC