nb1.hu

Komoly nehézségek sújtják a pécsieket

Nincs könnyű helyzetben Vas László.

A Pécs a Dunaújvárost fogadja vasárnap az NB III Közép csoportjában. A Baranya megyei együttest komoly sérüléshullám sújtja, így eléggé meg van kötve Vas László vezetőedző keze.
 
"A pécsi védelemből továbbra is hiányzik Banjac Nikola, aki korábban térdműtéten esett át, illetve szalagszakadás miatt Kiss Krisztián sem áll bevethető állapotban. Miként Jerkovic Marko, Kesztyűs Máté és Valkovszki Péter sem játékra kész, ők ugyan a kerettel dolgoznak, de mindegyikőjük könnyített munkát végez. Utóbbi hármasból Kesztyűs Máté talán leülhet vasárnap a kispadra, de még ez is kérdéses.
 
Kálmán Szilárd és Szellák Soma a legutóbbi fordulóban egyaránt begyűjtötte ötödik sárga lapos figyelmeztetését, emiatt a két meghatározó középpályás úgyszintén csak a lelátóról figyelheti a Dunaújváros elleni összecsapást. Kettejük közül Kálmán Szilárd kiesése érintheti érzékenyebben a piros-feketéket, a négy gólnál járó huszonegy esztendős játékos legutóbb győztes gólpasszt adott a Kozármisleny elleni rangadón" – számol be a nehézségekről a klub hivatalos weboldala.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC