nb1.hu

Aranyrangadó: parádés reakciók

Leborulhat mindenki a 10/10 előtt.

10/10!
 
Ez a mutatója a Közép csoportot vezető Szentlőrincnek. Annak a Szentlőrincnek, mely csapat két zakóval kezdte a bajnokságot, de azóta mind a 10 bajnokiját megnyerte. A hétvége előtt még többen fanyalogtak, hogy csak szerencséjük volt, ám érkezett a csattanós válasz: a második és a bajnokság legnagyobb esélyesének a vendégeként is győztek. És ez így már végképpen nem lehet csak a vakszerencse műve….
 
Következzék intentől a Délmagyar beszámolója:
 
Szeged-Grosics Akadémia–Szentlőrinc SE 0–1 (0–1)
Labdarúgó NB III, Közép csoport, 11. forduló. Gyula, Grosics Akadémia, 150 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Tőkés, Kövér).
Szeged-GA: Alekszics – Achim, Farkas M., Tóth G., Pászka – Oláh G., Germán – Cigan, Moga, Erdei – Máté. Edző: Popovits Pál.
Szentlőrinc: Pacéka – Bodó, Keresztes, Harsányi – Bata, Fenyvesi, Hampuk, Nagy R., Hleba, Sili – Tihanyi. Edző: Turi Zsolt.
Gólszerzők: Hampuk (23.).
Sárga lap: Germán (24.), Farkas M. (80.), ill. Hleba (7.), Harsányi (9.), Fenyvesi (5
 
Popovits Pál: "Ha nyerünk, akkor sem szállok el, ha vesztünk, akkor sem tartok temetést. Így vagyok ezzel most is. Az biztos, hogy fontos három pontot vesztettünk el, de még a bajnokság felénél sem járunk. A hozzáállás, az agresszivitás eléggé hullámzó, ezt a két jellemzőt biztos, hogy állandósítani kellene azokról a meccsekről, amikor megfelelők. A második félidőben beszorult a Szentlőrinc, ám nem voltak meg azok a kis pluszok sem labdaszerzésben, sem támadásépítésben, amelyek révén betalálhattunk volna."
 
Turi Zsolt: "Egy újabb sikeres rangadón vagyunk túl. Most a bajnokság favoritjának otthonából sikerült elhozni a három pontot nem érdemtelenül, hiszen több gólszerzési lehetőségünk volt mint a házigazdának. Csak gratulálni tudok a csapatnak ehhez a teljesítményhez!"

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC