nb1.hu

Az egyik legjobb specialista is vár a keleti éllovasra

Rangadóra készülnek.

Íme, a Jászberény beszámolója:
 
"A hét végén a hatodik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk talán eddigi legnehezebb meccse előtt áll, a szezont remekül kezdő, ám az elmúlt fordulókban megtorpanni látszó Eger vendége lesz.
 

Nagy múltú riválishoz, a történelme során éveket az élvonalban töltő Eger együtteséhez látogat vasárnap délután együttesünk. Ahhoz az Egerhez, mely az elmúlt esztendőkben megjárta a futball legsötétebb poklát és idén újoncként tért vissza az NB-s bajnokságba. A Vígh Ferenc dirigálta Heves megyei alakulat remekül kezdte a szezont, hiszen előbb a Tiszaújvárost, majd idegenben(!) a Nyírbátort is legyőzte. Ezt követően azonban valami megtörhetett, lévén a Sényő, Gyöngyös, Füzesgyarmat trió ellen csupán egyetlen pontra futotta erejéből. Különösen szemet szúró, hogy elsősorban hazai környezetben botladozik, hét kapott góljából hatot a Szentmarjay Tibor-stadionban kapott.
 
A csapat magja már évek óta együtt játszik, azaz nem lehet összeszokatlan társaságnak nevezni a piros-kék alakulatot. Ami viszont feltűnő, hogy keretének több tagjai is rendszeres résztvevője a futsal, illetve strandfoci bajnokságoknak. Ebbel kiindulva várhatóan a csapat taktikai repertoárjában számos “kispályás” elem is megtalálható lesz. Legismertebb játékosuk az a 36 éves Fekete Viktor, akit többször is megválasztottak az legjobb strandfoci labdarúgójának és hosszú éveken keresztül kihagyhatatlan volt a futsal, illetve “homokfoci” válogatottból."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC