nb1.hu

Még csak most indul a szezon a Misleny számára

Kozármisleny – Terveznek-e újabb menetelést a kupában?

A bama.hu írását változtatás nélkül közöljük.

 

„A Kozármisleny NB III.-as labdarúgócsapata az NB III. első öt fordulójában csak négy pontot gyűjtött, és a tizenhatos mezőny tizennegyedik helyén áll jelenleg. Németh Zsolt, az együttes edzője viszont nincs kétségbe esve, reménnyel telve várja a folytatást.

 

Amilyen jól indult a szezon a Kozármisleny számára – az első fordulóban 2-0-ra nyertek Lantosék az Iváncsa ellen –, olyan rosszul folytatódott. Az első körös siker óta ugyanis négy meccs, egy pont, és mindössze egyetlen lőtt gól áll mislenyi oldalon. Németh Zsolt, a csapat trénere még a bajnoki rajt előtt azt mondta, szükség lesz pár fordulóra, hogy tisztább képet kapjon csapatáról és a mezőnyről. Persze erre valóban szükség is volt, hiszen a nyáron nagyon későn állt össze a gárda kerete.

 

– Nem vagyunk letargiában, nincsen gyászos hangulat sem most – kezdte Németh. – Az első öt körben jórészt a tabella első feléhez tartozó riválisokkal csaptunk össze. Szerintem nem kell szégyenkeznünk egyik meccsünk miatt sem, bár az kétségtelen, hogy elég bosszantó vereségeket szenvedtünk. Nagyon fiatal a csapatom, sok esetben kiütközik a rutintalanságunk.

Németh Zsolt azt is hozzátette, hogy érdemes megnézni, a nyolc kapott gólból egy sincs, amit akcióból lőttek volna nekik az ellenfelek. Két büntető mellett hat pontrúgásból született.

 

– Sajnos ezek rendre figyelmetlenségek miatt fordulnak elő – vallotta be a szakember. – A védekezésünk amúgy nagyjából rendben van, az azonban kétségtelen, hogy a támadójátékkal akadnak gondjaink. Pontosabban az még nem is okoz gondot, hogy kidolgozzunk helyzeteket, hogy az ellenfél mögé kerüljünk, de az utolsó passzokba, a befejezésekbe egyelőre sok hiba csúszik. Mondjuk épp a támadó szekciónk igazán rutintalan.

 

– A hétvégén jön hozzánk a Makó, nekünk valójában most kezdődik a bajnokság – jelentette ki az edző. – Ez nagyon fontos találkozó lesz, hazai pályán nyerni akarunk. Ha összejön, azzal akár helyre is rázódhatunk. A mezőny nagyon sűrű, így egy győzelemmel feljebb is tudnánk lépni a tabellán. Most azt látom egyébként, hogy négy csapat, a Tiszaújváros, a PMFC, a Dunaújváros és a SZEOL nagy csatát fog majd vívni a bajnoki címért, de a Dabas is beerősített. Mögöttük nagy tülekedés lehet. Nagyon szeretném, ha a bajnokság végére is ott lennénk valahol a tabella közepén. Azt gondolom, hogy erre reális esélyünk is van. Persze rengeteg munka vár még ránk, de azt látom a csapatomon, hogy hétről hétre fejlődik, a fiúk vevők a melóra.

 

Ezúttal nem a Magyar Kupa az elsőszámú sorozat

 

A Kozármisleny számára szeptember 20-dikán a Magyar Kupa-szereplés is elindul, Németh Zsolt együttese a Gyirmőt ellen játszhat majd a 64 közé jutásért, hazai pályán.

 

– Az elmúlt években akadt pár emlékezetes meccsünk a Kupában, de azt tudni kell, idén a bajnokság élvez prioritást – árulta el a szakember. – Lehetséges, hogy itt tudunk pár olyan dolgot is gyakorolni, amit egy bajnokin nem engedhetünk meg. Ugyanakkor félreértés ne essék, természetesen nem adjuk fel a párharcot, még ha a Gyirmót jó erőkből is áll.”

Élő közvetítés, gólok története az NB I 9. fordulójának a meccseiről – NB1.hu

Élő közvetítés az NB I 9. fordulójának a mérkőzéseiről

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC