nb1.hu

A gyorsaság volt a monori kiütés titka

Monor – Kiemelkedő sebességgel vezették a támadásokat.

Mint ismert, a labdarúgó NB III Keleti csoport 4. fordulójának rangadóján a listavezető Monor 6-0-ra legyőzte a forduló előtt mindössze egy ponttal lemaradva következő, tavasszal még másodosztályú Cigándot. A kiütéses siker után dr. Selei András, a hazaiak sportigazgatója értékelt.

 

„A kezdőben 6 új igazolás bizonyította, hogy nem véletlenül igazolt Monorra. Védelmünk magabiztosan tartotta a veszélyes cigándi támadókat, elől pedig kiemelkedő sebességgel vezettük támadásainkat” – olvasható a klub weblapján, ahol Selei arra figyelmeztet: a neheze még csak most következik, mindjárt az ötödik játéknapon, amikor a Monor a Putnok vendége lesz.

 

„Szinte tökéletes mérkőzést produkáltak a játékosok, egyedül az első gólunk után esett vissza 5-10 percre az iramunk. A második félidei támadójátékunkról pedig csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! Az ilyen játék kötelezi is őket arra, hogy későbbiekben is hasonló motiváltsággal és koncentráltsággal lépjenek pályára” – mondta a bajnoki után Horváth Dávid, a monoriak vezetőedzője.

 

Így értékelték az edzők a Monor kiütéses sikerét – videó! – NB3.hu

A győztes csapat trénere tökéletes mérkőzésről beszélt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC