nb1.hu

Nyílt levél: törzsszurkoló lesz a tulajdonosból

Kozármisleny - Őszinte szavak.

 

A kozarmislenyfc.hu-n megjelent nyílt levelet változtatás nélkül közöljük.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

"Tisztelt sportbarátok, szurkolók, kedves barátaim!

 

Először is köszönet azért, mennyien szorítottak nekünk egész évben, jólesett – bár fájó volt – hétről hétre aggódó üzeneteket, megkereséseket fogadni arról, hogy “ugye bent maradunk”?
Már a többes szám is jelezte, sokan érzik magukénak a csapatot, sokan azonosultak szimpatizáltak azzal, hogy ez a kisváros kis klubja hogyan állja meg a helyét a profi ligában.
Nos tavaly nyáron úgy tűnt, megvetjük a lábunk, és harcosan akarva gyűjtögettük a pontokat, pedig nem volt hazai pályánk, nem tudtunk normális pályákon edzeni.
Aztán valami elveszett, a bajnokcsapat lendülete elfogyott, egyre lejjebb kerültünk, és bár úgy érzem mindent megtettünk – frissítettük a keretet,  nagyobb tapasztalatú stábot szerződtettünk – nem tudtunk stabilan jó eredményeket hozni.
Ennek az lett a vége, hogy elbukott az utolsó déli bástya is egy egész  régió futballjában, kiestünk.
Nem értem magam sem, hogyan jutottunk idáig, voltak kimagasló eredményeink, háromszor megvertük a Nyíregyházát (először otthon öt győzelme után) vagy legyőztük megérdemeltem a most már bajnok Puskást. Ugyanakkor a másik arcunk, hogy történelmi vereségeket szenvedtünk Békéscsabán és itthon a Budaörs ellen, de elég csak azt mondanom, a másik két kieső csapat nyolc pontot vett el tőlünk.
Tudom, most azt várja mindenki, a jövőről írjak, hogyan jutunk vissza, mi kell ehhez.
Sajnálom ha csalódást okozok, de a tényeket fogom leírni.
Rengeteg munkával, igazi támogató nélkül a saját erőmből és néhány barátom támogató munkájával eltüntettünk nagyon sok pénzbeli különbséget hosszú évekig a pályán, de ez most nem fog menni.
Megpályáztunk és megvalósítottunk számos fejlesztést, büszke leszek rá, hogy a támogatásomnak így óriási hozadéka volt; a kitűnő szereplésünk miatt stadiont és komoly fejlesztéseket kapott a városunk.
Ez mellett csodálatos élményeket, emlékeket szereztünk a kisvárosunknak, büszkék lehetünk és leszünk rá mindig!
Szigorúan véve csak az Önkormányzati és az MLSZ bevételekből az NB III-ban talán a középmezőny alját lehet megcélozni, de még az sem könnyű egy most széteső csapattal, merthogy hoztam egy döntést:
A jövőben nem fogom tovább finanszírozni a működést.
Sajnálom azokat, akik velünk együtt szorítottak és bíztak egy pozitív jövőképben, de ezt most nem látom optimistán, és nem akarok senkit becsapni álmokkal.
Teljesen még nem látom a jövő Klubjában sem a szerepem, ezt el kell döntse a következő néhány hét, de csak egy törzsszurkoló szeretnék lenni.
A felelősséget és munkát odáig vállalom, hogy  harmadosztálynak megfelelően egy komoly személyekből álló és kellően motivált menedzsmentet fogok a Klub élére tenni, minden elszámolást kifizetést június 30-ig megteszek, és a kezükbe adom, hogy színvonalas utánpótlást és a lehetőségekhez képest egy tisztességes NB III-as csapatot építsenek.
25 évig ez volt szinte minden hétvégém, rengeteg estém vagy éjszakám, de egyszer mindenben jön változás, ez most eljött.
Bízom benne, a szurkolók továbbra is mindenben segíteni fogják a csapatot, a Klubot.
 
 
Függetlenül minden történésről, nem kérdés, mindegy hol, de örökké: Hajrá Misleny!
Feleki Attila"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC