nb1.hu

Prukner László komoly gondokkal küszködik a Fradi-meccs előtt

Pécs – Márton Gábor úgy érzi, csapatától elvették a három pontot.

 

Az NB III-as bajnokság 28. fordulójának rangadóján a harmadik helyen álló PMFC 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Budafokkal. A mérkőzés végeredménye hamar kialakult, ugyanis Koller Krisztián már a 3. percben megszerezte a vezetést a mecsekaljai gárdának, azonban Oláh Lóránt a 6. percben egalizált.

 

A mérkőzést a lelátóról végignéző, kétmeccses eltiltását töltő pécsi tréner így látta a kilencven percet.

 

– Parádésan futballozott a csapat, szerintem remek tempóban játszottunk az éllovas ellen. Úgy gondolom, hogy elvettek tőlünk egy győzelmet. Nehéz volt elviselni a lelátóról azt, ami a pályán ment. Ettől függetlenül büszke vagyok gyerekekre, riválisunknak gyakorlatilag sansza sem volt az ajándékba adott gólon kívül – értékelte a PMFC honlapjának az 1-1-es döntetlennel záruló találkozót Márton Gábor.

 

Prukner László nyereményjátékra invitálja a szurkolókat

 

Prukner László, a Budafok edzője úgy érzi, csapata értékes ponttal gazdagodott.

 

– Számítottam rá, hogy parázs hangulatú lesz az összecsapás, mert ezen a meccsen a PMFC-nek is megvolt az esélye arra, hogy közelebb zárkózzon a bajnokságban. A héten sok minden -betegségek, sérülések – hátráltatott minket, ami meg is látszott a játékunkon. A hazaiak láthatóan nagyon akarták a győzelmet, agresszívak voltak, ami néha a durvaság határát súrolta. Ezt aztán mi is átvettük, emiatt a játék kevésbé volt meghatározó a találkozó során. Igazságos döntetlen született, hogy ez kinek mire lesz elég, azt most még nem tudni. A Szigetszentmiklós-Dunaújváros (1-1) végeredményét ismerve talán mi jöttünk ki jobban a párharcból. Sajnos sok a sérültünk, alig vagyunk meg 18-an, ráadásul jövő héten az FTC-vel játszunk a Magyar Kupában, szóval eléggé megtépázott a csapatom, így nagyon értékesnek tartom a Pécsett szerzett egy pontot – nyilatkozta Prukner László.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC