nb1.hu

A BKV Előrének négy győzelem kell a bennmaradáshoz

Putnok – Koszta Péter szerint a koncentráció döntő lesz.

 

Az NB III-as bajnokság 28. fordulójában, a keleti csoportban 12. helyen álló Putnok FC a 14. helyezett BKV Előre gárdát fogadja.

 

Batári Csaba, a BKV Előre mestere elmondta mire van szüksége csapatának a bennmaradáshoz.

 

– Úgy vagyunk ezzel, hogy a biztos bennmaradáshoz még négy győzelemre van szükségünk és nem foglalkozunk azzal különösen, hogy ez most hat pontos mérkőzés. Ez is egy mérkőzés a hétből, ha sikerül ezt behúzni, akkor egyet lépünk feljebb, megközelítjük a Putnok FC-t, amennyiben más eredmény születik ugyanúgy dolgozunk tovább és küzdünk azért, hogy a bennmaradás meglegyen – mondta Batári Csaba a Putnok honlapjának megkeresésére, és kitért arra is, miért megy jól csapatának idegenben. – Felszabadultabban tudunk játszani, mint a hazai mérkőzéseken, hazai közönség előtt és a csapat lelkileg valahogy másként éli meg az idegenbeli mérkőzéseket. Nagy valószínűséggel ez az oka annak, hogy az idegenbeli meccseinken jobb teljesítményt tudunk nyújtani – tette hozzá a BKV Előre edzője.  

 

Komoly befektető érdeklődik a PMFC iránt?

 

Koszta Péter, a Putnok FC edzője úgy látja, a koncentráció lesz a legfontosabb tényez a szombati mérkőzésen.

 

– Oda kell figyelni koncentrációban és sokkal jobban kell hinni a győzelemben a játékosaimnak. Ebben látom a legnagyobb problémát – kezdte Koszta Péter. – Nagyon kell koncentrálni a játékosaimnak az előttünk álló fontos meccsre, ha ezt meg tudjuk nyerni, akkor elszakadunk attól a hátsó résztől, akik a kiesés ellen küzdenek. Látható, hogy hétről hétre változik a helyzet, mindig más csapat kerül oda. Mi is voltunk már rosszabb szituációban, jobban is, most azt szeretném, ha még jobb helyzetbe kerülnénk. Tudom, hogy a BKV nem játszik rossz futballt, jó eredményeik is vannak ebben a félévben. Úgy gondolom, hogy a hazai rosszabb mérlegük miatt állnak ott ahol vannak, az idegenbeli mérlegük az elég jó. Debrecenben három gólt rúgni, azért az elég jó eredmény, főleg úgy, hogy a Debrecen sincs könnyű helyzetben és biztos mindent megtettek ők is a győzelemért. Úgy gondolom, hogy kontrára játszanak és valószínűleg emiatt sikeresebbek idegenben. Nem ők irányítják a játékot, hanem gondolom tudnak érvényesülni ellentámadásokból és ez fekszik nekik. Vannak elég biztató eredményeik, mert Hatvanban tudtak nyerni 4-0-ra, ez nagyon jó eredmény. Tudtak nyerni Debrecenben is, az MTK elleni 3-3-at játszottak, elég jó mérlegük van vendégként – tette hozzá a Putnok edzője. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC