nb1.hu

Videók a győri futsalosok és győri focisták legendás meccséről

Győr – A Kisalföld beszámolója a remek rendezvényről.

Megtelt csütörtök délután a győri Magvassy-csarnok lelátója, az ETO a futsalosokkal együttműködő győri Lukács DSE és a Nemak képviselőivel, látványos ünnepséggel, több száz játékosával és szüleikkel együtt búcsúztatta a szezont – írta a Kisalföld.

 

 

„Harmincöt évvel ezelőtt is ezen a küzdőtéren álltam – mesélte a gyerekeknek Preszeller Tamás, a zöld-fehérek utánpótlás szakmai vezetője –, akkor mint futballista, s az ETO játékosaként elhibáztam egy büntetőt. Az edzőnk, Verebes József azt mondta: »Tamás, ne bánkódj, az út a fontos, amelyen eddig elértél.« Ugyanezt mondom most én is a fiatal játékosainknak s a szüleiknek, akiknek köszönjük a bizalmat, hogy kitartottak mellettünk. Köszönöm az edzőkollégáknak is a kitartást és a türelmet" – tette hozzá az utánpótlás-vezető.

 

Dr. Drucskó Zoltán elnök azt emelte ki, reméli, a tavaszi szezon pár fordulója után már az ETO lesz az élen az NB III-as tabellán, s a szezon végére még egy lépéssel közelebb kerül a nagypályás csapat az NB I-hez.

 

 

A gálán minden korosztály legjobbjait külön jutalmazták, s megválasztották az év játékosait.

 

A nagypályásoknál Fél Patrícia kapta utóbbi elismerést, a Fehér Miklós-díjas  az U16-os Ónódi Ákos Sándor lett. A futsalosoknál Beke Adrienn lett az év korosztályos játékosa, míg a fiúknál a Mincho-díjat Tama Ádám, a Dróth-díjat Varjú Mátyás kapta.

 

Zárásként összecsapott egymással az ETO futball és futsal All Star-csapata. Pályára lépett többek közt Herczeg Miklós, Böjte Attila, Oross Márton, Jäkl Antal, Gyurcsányi Zsolt, Balázs Zoltán, Lódi Tamás, Tóth Szabolcs és Madarász János. A nagypályások bebizonyították, nem felejtettek el futballozni és teremben is kiválók. Herczegék 8–7-re győztek.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC