nb1.hu

PMFC: A türelem és a maximalitás lehet a siker kulcsa

Pécs – A Szentlőrinc két korábbi játékosa beszélt a várakozásairól.

A PMFC két játékosa, Turi Tamás és Kónya Kornél pályafutásuk során megfordultak a mecsekaljai csapat szombati ellenfelénél, a Szentlőrinc SE gárdájában. Ennek apropóján többek között arról is kérdezte őket a klub honlapja, hogy szerintük mire számíthat a PMFC a hétvégi ellenlábasától. 

 

– Korábban fél évet szerepeltem a Szentlőrincnél kölcsönben– kezdte Turi Tamás. – Jól éreztem magam, amit megkönnyített, hogy összetartó volt a társaság. Jó kis csapatot alkottunk, amivel eredményesebbek is lehettünk volna. Az edzőkérdés most okozhat náluk némi felfordulást, de ennek ellenére szerintem masszívan össze lesznek rakva – folytatta. – Nem lesz majd könnyű feltörni őket, ugyanakkor a maximumot nyújtva meg fogjuk tudni oldani a feladatot – fogadkozott Turi Tamás.

 

Hasonlóképpen emlékezett vissza szentlőrinci időszakára Kónya Kornél is. A huszonegy éves védő állítása szerint jól érezte magát a piros-feketéknél, habár kicsit sajnálja, hogy nem kapott több lehetőséget. Az ott töltött idő alatt sok tapasztalattal lett gazdagabb.

 

– Pár játékos kivételével szinte teljesen átalakult a mostani keretük. Felkészülési mérkőzésen azonban már volt szerencsénk megtapasztalni, hogy milyen ellenük játszani. Mint a többi csapatra, úgy rájuk is oda kell figyelnünk, de ha mindent megteszünk, akkor nem lesz gond. A türelemben rejlik majd a játékunk kulcsa. Csak akkor tudunk eredményesek lenni, ha megvárjuk, amíg kinyílnak. Ebben az esetben pedig kis passzokkal könnyen megfuthatjuk őket– vélekedett a szombati meccsel kapcsolatban Kónya Kornél.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC