nb1.hu

Megalázták a kispesti fiatalok Dzsudzsákék reménységeit

Telki – Gálhidi György a korábbi klubja ellen vezette győzelemre a Honvédot.

Dzsudzsák Balázs csapatának, az al-Vahdának az U21-es együttese Telkiben edzőtáborozik. A klub korábbi edzője Gálhidi György, aki jelenleg a Honvéd NB III-as gárda szakvezetője. Kedden felkészülési mérkőzést játszott egymással a két csapat, amelyen a kispesti gárda magabiztos győzelmet aratott.

 

A gólok sorát Tömösvári nyitotta meg, amikor a 39. percben az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt 11-es értékesítette. A 2. félidőben Tóth Barna két szemfüles találatával növelte az előnyét a magyar csapat, majd a 60. percben egy szép góllal javítottak a vendégek. Négy perc múlva Lőrinczy egy kipattanó labdát, ballal, 20 méterről bombázott a hálóba.

 

A 70. percben Herjeczki szerzett látványos gólt, balról, a kapunak háttal állva vette át a labdát, majd megfordult és a kapus lábai között a hálóba lőtt. A 77. percben megszerezte második gólját az arab együttes. A 85. percben Bíró Ákos is betalált, majd a 90. percben Palmes fejesgóllal állította be a 7-2-s végeredményt – számolt be a honvedfc.hu.

 

Nemzetközi barátságos mérkőzés

 

 

Bp. Honvéd/MFAal-Vahda (U21) 7-2 (1-0)

G.:Tóth B. (2), Tömösvári, Lőrinczy, Herjeczki, Bíró Á., Palmes.

 

 

BHFC: Major – Bíró T. (Palmes), Máté, Váczi (Fehér), Gergényi – Király (Bodrogi), Kovács D. (Lőrinczy) – Tömösvári (Bíró Á.), Tóth B., Soós (Csemer), Herjeczki. VezetőedzőGálhidi György

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC