nb1.hu

Három játékossal erősített az SZTK

Szigetszentmiklós – Mindegyik futballista NB II-es múlttal rendelkezik.

Újabb három játékossal erősített a Szigetszentmiklós – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

 

Pölöskei Péter személyében csatár érkezett. A 25. születésnapját szeptemberben ünneplő támadó az NB II-es Váctól igazolt az SZTK-ba. Korábban szerepelt az RKSK-ban és a Soroksárban is.

 

“Rubold Péter keresett meg és örülök, hogy ide kerültem, mert az első benyomásaim nagyon jók – mondta Pölöskei Péter. – Igaz, hogy még csak két edzésen vagyok túl, de máris jól érzem magam. A tárgyalások során is azt szűrtem le, hogy jó helyre kerültem, mindenkinek nagyon pozitív a hozzáállása. Örülök neki, hogy egy olyan klubhoz igazoltam, ahol a feljutás a cél és ennek elérésében számítanak rám. Magam inkább ésszel szeretek játszani, mint erőből, remélem, sikeresek leszünk. Élvezni szeretném a játékot az előttünk álló szezonban, már csak azért is, mert rövid volt a szünet, csak két és fél napot tudtam pihenni a Balatonnál.”

 

A másik új szerzemény Erdei Gábor szintén az NB II-ből jött, ő legutóbb a Siófok játékosa volt.

 

“Eddig minden nagyon pozitív – fogalmazott a 23 esztendős hátvéd. – Még sosem voltam a diósdi pályán, de nagyon szép környezetben van, és ha elkészül az új öltözőnk, akkor már tökéletes körülmények között készülhetünk. Jó a társaság, jó az edzői stáb és nagyok a célok – ezek azok, amik engem motiváltak. Nagyon fontos, hogy jó közösség alakuljon ki a keretben, együtt legyünk a pályán és azon kívül is. Védőként nemcsak az lesz a dolgom, hogy semlegesítsem az ellenfelek akcióit, hanem az is, hogy a támadásainkat segítsem. Szeretem, ha élvezhetem a futball minden pillanatát. Amúgy is a vidámságra figyelek, hiszen ha kikapcsolódom, akkor vígjátékot nézek, leginkább Bud Spencer filmjeit.”

 

A harmadik erősítés Switzer Nabil Breakwell, aki magyar állampolgár, ám a szülei külföldiek.

 

“Kanadában születtem – mesélte a 23 esztendős szélső. – Édesapám odavalósi, édesanyám iráni. Mindketten Magyarországon kaptak állást annak idején, először egy évre, aztán kettőre, végül itt maradtunk. Ma már csak én élek itt. Korábban Zalaegerszegen és a REAC-ban futballoztam, de játszottam egy keveset az Egyesült Államokban is. Legutóbb a Balatonfüred csapatkapitánya voltam. Bár szeretem a küzdősportokat, a játékomra nem ez a jellemző, hanem inkább az, hogy gyorsan igyekszem meglódulni a szélen. Azért jöttem ide, mert itt NB II-es csapat alakul. Tisztában vagyok vele, hogy minden osztályban nehéz első helyen végezni, de ha kiegyensúlyozottan futballozunk, akkor sikerülnie kell. Nehéz lesz, mert sokan állnak majd be védekezni ellenünk, a szintén feljutásra hajtó csapatok pedig nagyon erősek lesznek. Diósdon minden adott ahhoz, hogy felkészüljünk a rajtra.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC