nb1.hu

Nagy valószínűséggel jövőre is NB III-as lesz az ETO

Győr – Sánta András, Kulcsár Kornél és Graszl Károly már aláírt.

A Magyar Labdarúgó-szövetségben a jövő évi NB II-es bajnokságra hétfőn délben járt le a nevezési határidő. A szezon előtti felfokozott elvárásoknak idén nem tudott eleget tenni a fiatal győri csapat és annak ellenére, hogy a vezetőség a pályán kívül is mindent megtett, tegnap az összes feljutó csapat beadta nevezését az NB II.-be, amivel kialakult a mezőny – írja az eto.hu

 

Puskás Akadémia, Békéscsaba, ZTE, Kisvárda, Balmazújváros, Csákvár, Soroksár, Budaörs, Siófok, Szeged 2011-Grosics Akadémia, Vác, Swietelsky-Soproni VSE, Szolnok, Mosonmagyaróvár, Dorog, Nyíregyháza, Cegléd, Cigánd, Kozármisleny, Szegedi EOL.

 

Az ETO számára még az jelenthet halvány reményt az NB II-es feljutást illetően, ha nem minden induló tudja teljesíteni a nevezési feltételeket. Amennyiben valamely klubnál hiánypótlásra lesz szükség, akkor azt június 17-én, pénteken 12 óráig lehet megtenni. dr. Drucskó Zoltán, az ETO FC Győr ügyvezetője: "Most kevésbé vagyok optimista, mint egy héttel ezelőtt. Úgy készülünk, hogy jövőre megint az NB III-ban kell szerepelnünk, aztán ha másként alakul, akkor vállaljuk a feljebb lépést is."

 

A gyengébb szezon után at ETO kettőzött erővel vág neki az NB III-nak. 8-10 játékost szabadlistára helyez a klub és az NB II-t, NB I-et megjárt játékosokkal erősíti meg a keretet. Az átigazolási lapot már aláírta az ETO-hoz Sánta András kapus Szigetszentmiklósról, Kulcsár Kornél és Graszl Károly Kisvárdáról, hamarosan pedig további igazolásokat is bejelent a klub.

 

Az ETO FC Győr összes utánpótlás csapata továbbra is az I. osztályban szerepel és a válogatott megyei Tehetség-központ mellett, Magyarország 12 kiemelt Utánpótlás-központjának egyikeként működik. Így a legtehetségesebb fiatalok nemcsak a válogatottból, hanem a régió klubcsapataiból is az ETO Akadémiáján szerepelnek majd. Az ETO FC Győr a jövőben is csaknem 400 gyermek sportolását teszi lehetővé az Akadémiáján és további 500 gyermek számára pedig az iskolai bajnokság szintjén biztosítja a sportolás és az állandó megmérettetés lehetőségét.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC