nb1.hu

Ki lesz a Nyugati-csoport bajnoka?!

Magyarország - Két csapat esélyes a címre, a Ferencváros II. és a Mosonmagyaróvár együttese.

A másodosztályba történő feljutás kérdése már korábban eldőlt. A Közép-csoportból a Kozármisleny és a SZEOL, a Keleti-csoportból a Nyíregyháza, Cegléd, Cigánd trió, a Nyugati-csoportban pedig a Mosonmagyaróvár, valamint a Dorog harcolta ki magának a jogot, hogy a nyártól megméretessék magukat a másodosztály mezőnyében.

 

A Keleti-csoportot a Nyíregyháza a Közép-csoportot a Kozármisleny együttese nyerte, Nyugaton pedig az utolsó forduló dönt a bajnoki cím sorsáról. A cím elnyerésére a Ferencváros II. és a Mosonmagyaróvárnak maradt esélye. A budapesti zöld-fehérek várhatják kedvezőbb helyzetből az utolsó játéknapot, három pont az előnyük a tabellán. Lipcsei Péter csapata a 34. fordulóban hazai pályán fogadja a 13. helyezett Diósd csapatát. A Fradinak a győzelem mellett a döntetlen is elegendő a végső győzelemhez. Vereség esetén az MTE eredményétől függ a sorsuk.

 

A Mosonmagyaróvár a sereghajtó Balatonfüred otthonában lép pályára az utolsó fordulóban. Számukra egy nagy különbségű győzelemre, és a Fradi vereségére lenne szükség ahhoz, hogy a lefújást követően bajnoki címet ünnepelhessenek. Az egymás elleni mérkőzéseket az MTE nyerte, mindkétszer 1-0 arányban győztek.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC