nb1.hu

Szűcs Lajosék 1-et rúgtak, 4-et kaptak, mégis döntetlen lett a vége

Kazincbarcika – Állítólag még az ellenfél szurkolói is méltatlankodtak.

A Kazincbarcika 1-1-es döntetlent játszott a RKSK vendégeként úgy, hogy a vendégeknek három további találatot nem adta meg a játékvezető: Íme, a barcikaiak beszámolja a nem mindennapi mérkőzésről.

 

„Bár több találatot is elért csapatunk szombaton, az RKSK vendégeként, végül be kellett érnünk egy ponttal, hiszen a játékvezető három barcikai találatot is érvénytelenített. A mérkőzésen egyébként a játékvezető több ítélete borzolta a kedélyeket, a találkozó végén Szűcs Lajos, az RKSK edzője, egykori válogatott ferencvárosi kapus is rendkívül gyengének minősítette azt nyilatkozatában. Sajnos a budapesti kirándulást sem úsztuk meg piros lap nélkül, így Privigyeire a következő bajnokin biztos nem számíthat Vincze Richárd vezetőedző.

 

Vincze Richárd (vezetőedző): – Az első félidőben négy találatot is elértünk, amelyből egyet adott meg a játékvezető. Ezt még a hazai szurkolók is értetlenkedve fogadták a szünetben. Sajnos egy jó első félidő után a második játékrész elején elaludtunk, így ellenfelünk egyenlíteni tudott. A kiállításról annyit, hogy a ziccerünket a játékvezető megállította, majd egy korábbi sérelem okán kiállította az egyik belső védőnket…”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC