nb1.hu

Nyíregyháza: kinevezték az új technikai vezetőt

Nyíregyháza – Szmollár Tamás nem ismeretlen a Szapi szurkolók számára.

Szmollár Tamás nélkül eddig sem rendeztek meccset az elmúlt években Nyíregyházán. Ha kellett az átigazolások ügyeinek intézésében segédkezett, rendezte a játékosok étkezését, fogadta a játékvezetőket, de az irodai munkák során is lehetett rá számítani. Márton István távozás után ő lett a klub technikai vezetője.

 

– Megtisztelőnek tartottam a felkérést és örömmel mondtam igent. Eddig is büszke voltam arra, hogy a munkámmal egy ilyen csapatot segíthetek. Nem titok, amikor szóba került, hogy megyei I. osztályú fiókcsapatot indít a Szpari, akkor egyeztettünk arról, hogy én leszek a technikai vezető, arra azonban nem gondoltam akkor, hogy rövidesen az első csapat ügyeit intézhetem. Szombaton először ülhetek majd a kispadon a Városi Stadionban, nagyon várom már – mondta Szmollár Tamás a klub honlapjának.

 

Ami a játékoskeretet illeti eltiltott nincs, és jó hír lehet a Szapri szurkolói számára, hogy Savo Rakovic is újra edzésbe állt, a héten már a többiekkel tréningezett, így egyedül a továbbra is sérült Csorba Szabolcs nem bevethető.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC