nb1.hu

Lejátszható a legendássá vált Csepel-FTC II mérkőzés

Budapest – FIFA 16 és FIFA 15 játékokhoz készült a kiegészítés.

Újra átélhető és lejátszható a legendás Csepel–FTC II  NB III-as mérkőzés az EA Sports által gyártott a FIFA 16 és FIFA 15 PC-játékok kiegészítőjével, amelyet nem is olyan régen rendeztek több, mint 10 000 szurkoló előtt és nem mellesleg pokoli hangulatban.

 

A fifahungary.hu beszámolója szerint a nemsokára megjelenő NB III-as kiegészítőt nem is demózhatnák mással, mint a március 13-i Csepel FC – Ferencvárosi TC II NB III-as bajnoki mérkőzéssel, melyre a ferencvárosi szurkolók tiltakozásul a Groupama Arénában bevezetett vénaszkenner ellen megmozdulást szerveztek. Több, mint 10000 néző jött össze erre az összecsapásra és fantasztikus NB I-es hangulatot teremtett mindkét Tábor.

 

Ennek elismeréseként adják ki a Csepel és Fradi II csapatait a FIFA 15 és FIFA 16 játékhoz, hogy aki akarja le tudja játszani újra a fantasztikus hangulatú mérkőzést. Ehhez elkészítették a csapatok korrekt kereteit, mezeit és természetesen a mérkőzésen szereplő szurkolói drapériákat is, így játék közben a telt házas Béke téri Stadionban érezhetjük magunkat azzal a különbséggel, hogy ezúttal mi irányítjuk a mérkőzés végkimenetelét.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC