nb1.hu

Haladás: ezért tért haza Hollandiából a magyar játékos

Az NB II-ben is vannak céljai.

 
Mint azt korábban jeleztük, a holland másodosztályú FC Eindhoven játékosa Rácz Barnabás a nyáron hazatért egykori csapatához, az NB II-ben vitézkedő Szombathelyi Haladáshoz. A döntésében több tényező is szerepet játszott, erről a Nemzeti Sportnak beszélt hosszabban.
 
“„Hatalmas bizalmat éreztem a Haladás vezetőitől, s mivel a játéklehetőség a legfontosabb, úgy döntöttem, hazatérek   – nyilatkozta a lapnak Rácz Barnabás, aki az előző idényben két gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott az FC Eindhovenben. 
 
“Két éve és tavaly nyáron is élénken érdeklődött irántam a Hali, s ezt nagyra értékeltem. Jó érzésekkel jöttem vissza, érzelmileg megérintett, hiszen tizennyolc évet húztam le az egyesületnél. Itt töltöttem a gyerek- és fiatalkoromat, zöld-fehérben mutatkoztam be az első osztályban, s most felnőttként, érett játékosként tértem vissza. Szeretném kamatoztatni a tapasztalatokat, amelyeket a távozásom óta szereztem. Nagy célokkal vágunk neki a következő idénynek, szeretnénk feljutni az élvonalba. Ez persze nem lesz egyszerű, mert kiélezett a bajnoki versengés, sokan pályáznak az első két hely valamelyikére. Jól sikerült az előző idényem, harmadikok lettünk, épphogy lemaradtunk az első osztályról – remélem, a Haladással feljutásnak örülhetünk. Később kapcsolódtam be a felkészülésbe, de két hét múlva, az idényrajton bevethető leszek. Bízom benne, hogy régi-új csapatommal kölcsönösen tudunk segíteni egymásnak. Motiválva érkeztem a Haliba haza, de huszonhat évesen még nem tettem le arról, hogy külföldön játsszak.”
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC