nb1.hu

Erősített a Gyirmót, a Kazincbarcika és a Csákvár

Szerződéshosszabbítás az MTK-nál.

A GYIRMÓT BEJELENTÉSE:
 
"A mai napon sportszervezetünk és a Paksi FC között megállapodás született Varga Barnabás játékjogának átadásáról. A megállapodás értelmében a szombathelyi születésű támadó az NB I-ben folytatja pályafutását. A transzfer részeként a kapuvári születésű Pethő Bence paksi játékos csapatunkat erősíti a következő 3 évben.
 
Pethő Bencze 23 éves, Kapuváron született és több Győr megyei csapatban nevelkedett, majd az NB II-es Budaörshöz igazolt, ahol a 2020-21-es szezonban 15 gólt szerzett. Ezt követően igazolta le az NB I-es Paksi FC, ahol 5 gólt szerzett.
 
A labdarúgók további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
A KAZINCBARCIKA KÖZLEMÉNYE:
 
"Olaszországot is megjárt fiatal kapussal erősödik csapatunk. A Kolorcity Kazincbarcika SC-hez a Budapest Honvédtól érkezik kölcsönbe Megyeri Gábor.
 
Megyeri Gábor Békéscsabán kezdett futballozni, egészen az U15-ös korosztályig rendre alapembere volt a csabai együtteseknek, majd a Budapest Honvéd akadémiáján kapott lehetőséget. A játékos a nagy múltú klub utánpótlásában is bizonyított és többször meghívót kapott Magyarország utánpótlás válogatottjaiba és a Honvéd harmadosztályú együttesénél is védett. Megyeri Gábor tehetségét bizonyítja az is, hogy tizenhétévesen kölcsönszerződéssel az olasz AS Roma együtteséhez igazolt, majd a Seria B-ben szereplő Perugia csapatánál is eltöltött egy évet. 
 
A tizenkilenc éves hálóőr azonban olaszországi kitérőt követően itthon is bizonyítani akar:
 
"Az elmúlt két évet Olaszországban töltöttem és annak reményében jöttem Kazincbarcikára, hogy felnőttek között, NB2-es tapasztalatot szerezzek. A felkészülés első hetén már túl vagyunk, kemény a munka, de nagyon jól érzem magam. A csapat hamar befogadott és nagyon várom a közös munkát!"
 
A Honvéd bejelentése a linkre kattintva olvasható
 
A CSÁKVÁR BESZÁMOLÓJA:
 
"Ma a felkészülés második hetét kezdi csapatunk, mi több, Tóth Balázs vezetőedző fiai pénteken az első nyári felkészülési meccsen is pályára lépnek. A keret korábbi tagjai mellett minden bizonnyal egy új fiú is lehetőséget kap az Iváncsa ellen.
 
– Már korábban is “szemezgettünk” a 28 éves Hornyák Marcellel, ám mindezidáig nem sikerült Csákvárra csalnunk. Most összejött az üzlet, a következő szezonban az Aqvital FC-t erősíti a gólerős támadó – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.
 
A Diósgyőrben nevelkedő Hornyák Marcell 19 évesen, Kazincbarcikán mutatkozott be a másodosztályban, ám az igazi áttörést az NB III-as Nyírbátor gárdájában másfél év alatt szerzett 32 gólja jelentette. Nem véletlenül vitte el a Nyíregyháza, melynek színeiben 2018 és 2021 között 86 bajnoki mérkőzésen 41(!) alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A Szparinál együtt játszott csapatunk karmesterével, Kártik Bálinttal, ahol remekül megértették egymást. Az elmúlt évet Diósgyőrben töltötte, ahol kevés lehetőséget kapott, így mindössze háromszor talált a hálóba.
 
Hornyák érkeztével ugyanakkor az is eldőlt, hogy nem marad Csákváron Takács Tamás, aki információink szerint Kazincbarcikán folytatja pályafutását. Takács Tamásnak köszönjük a klubunkért tett szolgálatait, góljait, melyekkel nagyban hozzájárult, hogy az új szezont is az NB II-ben tölthesse csapatunk."
 
AZ MTK HÍRE:
 
"Az MTK Budapest szerződést hosszabbított Zuigeber Ákossal, a fiatal támadó további három évre szóló megállapodást kötött klubunkkal.
 
A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje 2019 nyarán, még 17 éves kora előtt mutatkozott be tétmérkőzésen felnőtt csapatunkban, az MTK színeiben négy bajnoki mérkőzése és két szerzett gólja van. Az elmúlt két szezont az NB II-ben töltötte, előbb Dorogon, majd Budafokon szerepelt kölcsönben.
 
Az idei nyári felkészülést már újra csapatunkkal kezdte el, a szombati, FC Dabas elleni találkozón pályára is lépett, valamint gólt is szerzett. "

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC