nb1.hu

Haladás: Diósgyőrből is érkezhet a szakmai főnök

Mátyus nagyon kemény helyeken tarthatott edzéseket.

Nagyon nehéz és/vagy nem a legjobb anyagi helyzetben van régóta a Haladás, ennek is volt elsősorban köszönhető, hogy a gárda előbb kiesett az NB II-be, majd ott is ragadt. Tavaly Mátyus János érkezésének volt köszönhető, hogy a másodosztályban is kieső helyen szerénykedő gárda bennmaradt végül, no meg, annak, hogy pont akkor lett lezárva a koronavírus-járvány miatt a bajnokság, amikor a Haladás éppen megelőzte a Tiszakécskét, mely gárda így végül akkor kiesett (és most meg feljutott az NB III-ból).
 
Az előző bajnokságnak nagy reményekkel vágott neki a Hali, de azok, akik tudják, hogy a költségvetésnek döntő szerepe van egy-egy csapat teljesítményében (értsd: játékoskeret erőssége), azok azért tudták, hogy túlzó kijelentések voltak a vezetőség részéről a célok megfogalmazását illetően.
 
A Haladás a stadion körüli viták miatt egyébként azzal is küzdött, hogy volt olyan, hogy egész egyszerűen nem volt hol lehetőségük edzeni a játékosoknak. 
 
Mármint normális körülmények között, mert hogy a birkózó csarnok és a parkoló nem az (információink szerint mindkét helyen tartott foglalkozást Mátyus), abban egészen biztosak vagyunk.
 
A Haladás viszont így is a 11. helyen zárt a bajnokságban, ami egyébként még egy kicsit jobb  is annál, mint ami elvárható lett volna a gárdától, ennek ellenére Mátyus János mégis menesztve lett.
 
Honlapunk információi szerint Németh Szabolcs váltja majd a kispadon, aki korábban dolgozott már a szombathelyi Illés Akadémián, előtte meg a Dorog vezetőedzője volt.
 
Némethnek azonban lesz egy főnöke is híreink szerint. Ugye jelenleg Séllei Árpád az ügyvezető, de ő nem feltétlenül futballszakember, így a klubnál zajló szakmai munka koordinálására is keresnek valakit.
 
 

Haladás: tárgyalnak az új tulajdonosról

Vinnék a csapat legjobbjait. Elsőként jeleztük, hogy szó van arról, hogy új tulajdonosa lesz majd a 11. helyen végzett Haladásnak. Mint írtuk, információink szerint az egyik jelölt Leisztinger Tamás, a DVTK volt tulajdonosa. Séllei Árpád ügyvezető a klubhonlapnak adott évértékelőjében a következőket mondta ezzel kapcsolatban: „Az álmom a következő, hogy legyen előre tervezhető a szezon, nem hónapról hónapra élnénk, hanem tudjuk építeni a klubot.

 
Az nb2.hu hírei szerint többször látták Szombathelyen és a Hali meccsein is Fórizs Sándort, aki május 18-ig a DVTK női csapatának volt a vezetőedzője. Fórizs irányításával a miskolci lányok másodosztályú bajnoki címet, illetve két NB I-es bajnoki bronzérmet is szereztek, de játszhattak két kupadöntőt is. Az nb2.hu úgy tudja, egyes elképzelések szerint Fórizs a továbbiakban szakmai igazgató lehetne, de a leginkább akkor, ha valóban a DVTK volt tulajdonosa, Leisztinger Tamás lenne az új tulajdonos, akinek az esetleges szerepvállalásáról elsőként mi írtunk.
 
Mint ismeretes, Séllei megerősítette a minap, hogy valóban tárgyalnak lehetséges tulajdonos-jelöltekkel…

Visszatérhet a magyar fociba Leisztinger Tamás, a DVTK volt tulajdonosa – NB1.hu

Forrás: DVTK Január 6-án lett bejelentve, hogy új tulajdonosa lett a DVTK-nak. A távozó tulajdonos Leisztinger Tamás volt, aki több mint 10 éven át segítette anyagilag a diósgyőri labdarúgást. A Haladás jelenleg pont a 10.


FRISSÍTÉS, SZERDA, 11.56:

 

A Haladás volt játékosaival erősít a DVTK?

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC