nb1.hu

Hivatalos bejelentések.

A DVTK közleménye a kapusedző, Andrusch József búcsújáról:
 
"Saját kérésére távozik Diósgyőrből Andrusch József, aki közel négy esztendőn keresztül látta el az első csapat kapusedzői feladatait, emellett a női csapat mellett is segédkezett.
 
Andrusch József 2017 nyara óta készítette fel a DVTK első csapatának kapusait, és a munkáját dicséri, hogy az időnként természetesen előforduló hibákkal együtt Ivan Radoš, Antal Botond, Bukrán Erik, Branislav Danilović vagy éppen Marko Malenica rendre a csapat húzóemberének bizonyult. A 65 éves szakember rutinját a mindenkori vezetőedzők a pontrúgásoknál is kamatoztatták, többnyire hozzá tartozott a védekező és támadó szögletek, szabadrúgás elhárításának, illetve értékesítésének a megtervezése.
 
Emellett a DVTK női csapatának kapusaival is dolgozott, és az általa felkészített Milena Vuković a szerb, Schildkraut Fruzsina a magyar válogatott kapuját is védte.
 
Most azonban Andrusch József a távozás mellett döntött, amit klubunk elfogadott. Köszönünk mindent, amit a Diósgyőrért tett, jó egészséget, és további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
Emellett az is biztossá vált, hogy öt kölcsönjátékos is máshol folytatja a pályafutását. Az nb1.hu-n már május 3-án jeleztük, hogy a DVTK-nál magyarosítási folyamat kezdődhet el: 
 

DVTK: jöhet a magyarosítás! – NB1.hu

 

Íme a diósgyőriek bejelentése:
 
"A DVTK kerete alaposan átalakult télen, az új igazolások közül öten kölcsönbe érkeztek, akik a bajnokság befejezése után távoznak.
 
Marko Malenica 14 mérkőzésen védte a DVTK kapuját (1260 percet töltött a pályán), rendszeresen bravúrokat mutatott be, és 5 alkalommal nem kapott gólt.
 
Alen Grgić jobbhátvédként és jobbszélsőként is megbízható teljesítményt nyújtott, 18 mérkőzésen 1581 percet töltött a pályán, és 5 gólpasszt adott.
 
Vinko Soldo 15 bajnokin lépett pályára középső védőként és balhátvédként (1291 perc).
 
Luka Marin tavasszal 11-szer viselte a bajnokságban a diósgyőri mezt (779 perc) a védelem bal oldalán.
 
Az albán válogatott Odise Roshi is 11 bajnokin játszott a DVTK-ban (462 perc), szélső támadóként gólt nem szerzett."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC