nb1.hu

Toldi elkeseredett, Várhidi egyetért Bognárral, Lipcsei szégyellte magát – NB II-es értékelések

Schindler növekvő nyomásról beszélt, Sándor Tamás sejtelmes nyilatkozata.

Sokan a rangadók fordulójának nevezték a legutóbbi játéknapot az NB II-ben. A DVSC 1-1-es döntetlent játszott a Szparival, szintén remivel zárult a Gyirmót és a Pécs ütközete. Ezeknek az eredményeknek a tükrében a Vasas a 32. forduló nyertese, hiszen az Ajka legyőzésével átvette a vezetést a tabellán az angyalföldi egylet. Cikkünkben összeszedtük az edzői reakciókat.
 
DVSC-Nyíregyháza 1-1 (gólszerző: Korhut 36., ill. Gresó 96. – 11-esből)
 
Toldi Gábor: "Rendkívüli módon el vagyunk keseredve, hiszen végig uraltuk a játékot. Rászolgáltunk volna a győzelemre, azért magunkat okolhatjuk, hogy a második félidőben nem tudtuk lezárni a találkozót."
 

Gálhidi György: "Jó iramú, színvonalas mérkőzés volt. A Debrecen többet birtokolta a labdát, de a kontráink veszélyesek voltak. Összességében nem vagyok elégedetlen."
 

Loki-Szpari: Michael Jordan lányának megint igaza volt – NB1.hu

 

Gyirmót-Pécs 3-3 (gólszerző: Lencse 33. – 11-esből, Varga B. 76., Heffler 84., ill. Grabant 9., Geiger 21., Adamcsek 28.)
 
Csertői Aurél: "Sajnos az egyéni hibák benne vannak a játékban, ezeket óriási plusz munkával visszahozta csapatunk, ezzel is bizonyította mentális erejét. Mindez azonban csak döntetlenre volt elég."
 
Vas László: "Tudtam, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a Gyirmót nem érdemtelenül verte meg oda-vissza a Debrecent, vett el négy pontot a Vasastól. Az egyik legjobb csapat a ligában, emiatt is nagy dolognak tartom, hogy sikerült ellenük négy pontot szereznünk. Ennek ellenére kavarognak bennem az érzelmek, hiszen eseménydús mérkőzésen szenzációsan kezdtünk. Minden ült, amit elterveztünk, háromgólos előnyre tettünk szert. Egy kétes szituációból gólt kaptunk, amiből felerősödött a Gyirmót. A második félidőben igazi gólhelyzetet nem tudtak kidolgozni, viszont fájó, hogy két pontrúgásból itt hagytunk két pontot, amit a rutintalanságunknak köszönhetünk."
 
Szentlőrinc-Békéscsaba 3-0 (gólszerző: Mervó 31., Törőcsik 80., 85.)
 
Marian Sluka: "A huszadik percig fáradtan mozogtunk, nyilván ebben benne volt a sorozatterhelés is. Akkor azonban a játékosok átlépték a fájdalomküszöbüket, utána pedig minden jól ment, szép gólokat szerezve győztünk. Ennek ellenére sincs itt az ünneplés ideje."
 
Preisinger Sándor: "Az első félidőben mi irányítottunk, helyzeteket is kidolgoztunk. A második játékrészben csapkodóbbá vált a játék és kiderült, hogy nyolc-kilenc ember hiányát képtelenek vagyunk elviselni."
 
Budaörs-Győr 2-2 (gólszerző: Petneházi 28., Pethő 37., ill. Lipták 77., Priskin 90.)
 
Márkus Tibor: "Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, precízen betartották a játékosok a taktikai utasításokat, ezt pedig két gyönyörű góllal koronázták meg. A második félidőben túlságosan magunkra engedtük az ellenfelet, nem sikerült megtartanunk a labdát, az utolsó pillanatban pedig a mi hibánkból tudott helyzet nélkül egyenlíteni az ellenfél."
 
Dobos Barna: "Az első félidőben rossz felfogásban, nagyon gyengén játszottunk. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, és a második játékrész, ha játékban nem is, de akaratban, mentalitásban rendben volt, és ennek köszönhetően a mérkőzés hajrájában megérdemelten tudtunk egyenlíteni. Győzni szerettünk volna, de az első félidő alapján be kellett érnünk az egy ponttal."
 
Szolnok-Soroksár 3-0 (gólszerző: Rokszin 36., Novák 64., 67.)
 
Csábi József: "Remek mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. Az eleje kicsit döcögött, bár már akkor is taktikusan, fegyelmezetten futballoztunk, a második félidőben viszont már kifejezetten jól is játszottunk. Végül talán még több is lehetett volna közte."
 
Lipcsei Péter: "Nagyon jól futballozott a Szolnok, mi ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk pontot. Én szégyellem magam a játékosaim nevében, mert ez a mai produkció nagyon rosszul nézett ki. Remélem, legalább a maradék hat meccsünkön majd csúcsunk-mászunk, ez a minimum."
 

Előzte a Vasas a Lokit, góleső a Gyirmót-Pécsen – eredmények, tabella

 

Szeged-Kaposvár 2-0 (Gajdos 70. – 11-esből, Haruna 83.)
 
Dragan Vukmir: "Gratulálok a saját játékosaimnak! Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A szerencsének is köszönhető, hogy ma nyertünk, a Kaposvár jól védekezett, stabil és masszív csapat benyomását keltette. Jobban akartunk hazai pályán nyerni és ennek köszönhetően begyűjtöttük a három pontot. További sok sikert kívánok a Kaposvárnak!"
 
Várhidi Péter: "Csak gratulálni tudott a játékosaimnak a nulla-nullához. Mind a két csapat mindent megtett, feszült találkozó volt, gólhelyzetek nélkül, Pogacsics Krisztiánnak dolga sem akadt. Hogy nem lett döntetlen a mérkőzés? Erről kérdezzenek meg másokat. Teljesen mértékben egyetértek Bognár Györggyel." 
 
Vasas-Ajka 2-1 (gólszerző: Hinora 7., Feczesin 53, ill. Rétyi 54.)
 
Schindler Szabolcs: "Az egyik legjobb formában lévő csapattal találkoztunk. Tudtuk az erényeiket, ezért is játszottunk nehéz mérkőzést. Abban bíztam, hogy a második gólunk döntő lesz, az is lett, de kissé szorossá tettük, mert a legrosszabb periódusban kaptunk gólt. Fogynak a mérkőzések, a nyomás növekszik és ez érzékelhető volt a második játékrészben."
 
Kis Károly: "Rosszul kezdtünk, hiszen a hazaiak korán vezetést szereztek. Utána feljöttünk, és kiegyenlítettebbé vált a játék. A második félidőben egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, majd gyorsan szépítettünk. Mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, a hajrában volt is lehetőségünk, de már nem tudtunk gólt rúgni."
 

Haladás-Kazincbarcika 2-2 (gólszerző: Medgyes 54., Bosnjak 91., ill. Kovác 81., Kovács M. 90.)
 
Felipe Matos: "Rengeteg energiát fektettünk a vezetés megszerzésébe. A gól után egy kicsit elfáradtunk, és ezt a vendégek jól használták ki. De nem adtuk fel, és egy váratlan lövés nyomán sikerült az egyik pontot megtartanunk."
 
Kriston István: "Az első félidőben nem sikerült megvalósítanunk az elképzelésünket. A védelmünk jól szerepelt, de a támadásaink nem sikerültek. Szünet után tudtunk váltani, és ekkor már jobbára mi birtokoltuk a labdát. Sajnos az utolsó másodpercben nem sikerült megtartanunk a győzelmet."
 
Siófok-Dorog 1-0 (gólszerző: Rjasko 84.)
 
Mihalecz István: "Szoktuk mondani, tipikus egygólos mérkőzés – nos, most valóban az a csapat nyert, amelyik lényegesen jobban átérezte a kilencven perc fontosságát."
 
Fenyvesi László: "Az első félidei játékunk nem tetszett, de a szünetben rendeztük a sorokat. A második játékrészben ritmust tudtunk váltani, és közvetlen rivális ellen sikerült nagyon fontos pontokat szerezni."
 
Csákvár-DEAC 1-0 (gólszerző: Madarász 12.)
 
Visinka Ede: "Az első félidőben kerestük saját ritmusunkat, belementünk a DEAC sok ütközésre alapuló játékába, s ez nem fekszik nekünk. A szünet után már jobban játszottunk, de nem sikerült bebiztosítani megérdemelt győzelmünket, így egészen a lefújásig izgulnunk kellett."
 
Sándor Tamás: "Végig jól futballoztunk, irányítottuk a játékot, s amit elterveztünk, azt többé-kevésbé meg is valósítottuk. Egyvalakivel nem számoltunk…"
 
A tabella a linkre kattintva érhető el

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC