nb1.hu

Ahol örülnek az Újpestnek

Már reális képet mutat a bajnoki tabella.

A 8. helyen telel, mindössze 8 pontos hátránnyal a már feljutó helyen álló Pécs mögött lemaradva a Szolnok úgy, hogy a legjobb kieső helyen lévő Dorog előtt 12 pontos a fórja.
 
A Szolnokot egyébként tavaly is leírta mindenki, és mert nem dúskál az anyagiakban, sokan úgy voltak vele, hogy akkor majd a mostani bajnokságban esik ki. Ám Csábi József vezetőedző (egyszer a magyar válogatottat is irányította Egervári Sándor távozása után) remek munkát végez azokkal a játékosaival, akik kellő alázattal edzenek és tudják le a mérkőzéseiket.
 
A Szolnok a Magyar Kupában is menetel, a következő körben az Újpest lesz az ellenfele:
 
„Örülünk a neves ellenfélnek. Én mindig azt mondom a játékosoknak, hogy a kupában való játék azért hálás dolog, mert itt egy mérkőzésen lehet nagyot alkotni. Nyilván az Újpest más kategóriába tartozik, mint mi, de igyekszünk egy nagyon jó kis meccset játszani velük és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”
 
A vezetőedző a tavaszi folytatásról, tervekről is nyilatkozott a klubhonlapnak:
 
„Úgy érzem, hogy egy fél szezon után már nagyjából reális képet mutat a tabella. Persze, lehet minden csapatnál még hullámvölgy, de mi az ősszel ezt három mérkőzésre szűkítettük. És legyünk őszinték! Volt, amikor gyengébb játékkal is a magunk javára tudtuk fordítani a meccseket és volt, hogy győzelmet érdemeltünk volna, de csak X lett. Ide- oda, de kijön a reális hely.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC