nb1.hu

Elkezdett beválni Bene Ferenc fenyegetése – tabellák

Álmodtak egy világot maguknak!

„Nem rajtunk van nyomás, hanem az ellenfeleinken!”
 
A fenti kijelentés a Vasas, tavaszi rajt előtti szurkolói ankétján hangzott el, méghozzá Bene Ferenctől, a piros-kékek új vezetőedzőjétől. Aki egyébként a fanatikusoknak adott válaszában az ellenfeleknek is üzent.
 
Mint ismeretes, Angyalföldön új tulajdonosi kör lett a télen, kicserélődött a szakmai stáb és a játékoskeretben is jelentős változások történtek. Utóbbiban olyan mennyiségi és minőségi, hogy Sallói István, a ZTE vezetőedzője kijelentette, a Vasas teljes mértékben felborította a hazai átigazolási piacot.
 
Az érkezők közül Jova Levente biztosan őrzi a kapuját, Feczesin Róbert már négygólos, Hidi M Sándorról meg már úgy beszélnek a drukkerek, mint az új Galaschek Péterről (a hatását értik ezalatt) míg Vernes Richárd, akitől rengeteget várnak a szurkolók, sérülésből felépülve, góllal nyitott most vasárnap, a Kazincbarcika 2-0-s legyőzésekor (az elsőt Feczesin szerezte). A örömvideó a siker után készült.
 
 

 
A Vasas a 8. helyen zárt a téli szezon végén, majd elkezdődött az újjáalakult csapat menetelése. Az első meccsen még csak 0-0-t játszottak az angyalföldiek otthon a Békéscsaba ellen, majd nyertek Ajkán 3-2-re, utána a Tiszakécskét 3-1-re győzték le az Illovszkyban, míg tegnap a Barcika vendégeként diadalmaskodtak.
 
Azok közül a csapatok közül, melyekről mint feljutásra esélyes szokás beszélni, tavasszal a Vasas repeszt a legjobban.
 
Az 53 ponttal éllovas MTK-nak 3 győzelme, 1 döntetlenje és 1 veresége van eddig, de 12 pontos fórja van a piros-kékek előtt.
 
 

Megmondta a Soroksár riportere, ki lesz az első és a második – videó

Abu arcsonttörése, Csizmadia szívinfarktusai. „Két héttel a leendő aranyérmes MTK után, a leendő ezüstérmes Budafokot fogadtuk…" Figyelemre méltó kijelentéssel indította a Soroksár riportere a klub által közzétett összefoglaló+reakciók videót a tegnapi, Soroksár-Budafok (1-2) mérkőzésről. A két gárda nem mindennapi meccset vívott egymással.

 
A második, 50 pontos Budafok is 3 sikert ért el eddig 2 döntetlen mellett, a téli 11 pontos előnye 9 pontra „olvadt”.
 
A 4. Siófoknak ugyanolyan a mérlege, mint a második helyen álló Csizmadia Csaba csapatának.
 
Az 5. Győr csak egyszer nyert, 2 alkalommal döntetlent ért el 2 vereség mellett.
 
A 6. Gyirmót kezdte a legrosszabbul a tavaszt, még nem nyert, cserébe 2 döntetlenje és 3 veresége van eddig.
 
Bene Ferenc, a Kazincbarcika legyőzése után arra hívta fel a figyelmet, hogy bár nem kaptak gólt, még jobban kell védekezniük a további sikerek érdekében (lassan, riválisok rangadók egész sora következik), mert az a jóslata is bevált, hogyha átszakad az a bizonyos gát, akkor a csapata elkezdi lőni a gólokat.
 
„Nagyon nagy munkát végeztek a játékosaim egy mély talajú pályán. Nehéz mérkőzés volt, gyakorlatilag a második gólunkig kiélezett volt a találkozó. Talán csak a kihagyott helyzeteink miatt van hiányérzetem. A kapunk előtt pedig nagyobb felelősségvállalásra lesz szükség a jövőben. Megemelem a kalapomat a játékosaim előtt, mert profi módon lehozták a mérkőzést.”
 
A Vasas egyébként a 8. helyről fellépett a dobogóra, már a 3. helyen van, de a második legjobb formában lévő, második helyezett Budafoktól még mindig 9 pontos hátrányban van.
 
Ám az elmúlt évtizedekben szinte mindig és mindenkiben csalódott (tisztelet a ritka kivételeknek) szurkolói újra álmodozni kezdtek.
 
Nem nehéz kitalálni, hogy miről.
 
A visszatérésről.
 
Méghozzá az NB I-be!
 
Tabella az utolsó őszi forduló után
 
 

(null)

(null)

 
Tabella jelenleg

(null)

(null)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC