nb1.hu

Remény helyett visszazuhant a földre a Vasas – reakciók, képek

A Budafok már csak két pontra van az első helytől.

VASAS FC–BUDAFOKI MTE 0–2 (0–0)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 500 néző. Vezette: Lovas László (Medovarszki János, Csatári Tibor)
 
VASAS: Bősz – Terbe, Szivacski, Gál M., Lakatos Cs. (Rétyi R., 66.) – Hinora (Daróczi, 74.), Kovács M., Kleisz (Szatmári L., 59.), Hajdú Á. – Birtalan B., Szedlár. 
Vezetőedző: Szanyó Károly
 
BUDAFOK: Póser – Margitics, Vaszicsku, Romic, Kirják – Soltész I. (Micsinai, 93.), Oláh B. – Kovács D. (Farkas B., 89.), Kulcsár K. (Filkor, 67.), Szabó M. – Horváth R. 
Vezetőedző: Csizmadia Csaba
 
Gólszerző: Kovács D. (53. 11-esből, 71.)
 
Kiállítva: Kovács M. (Filkor megrúgásáért) a 77. percben
 
Ebben a fordulóban csak a Budafok tudott nyerni idegenben, a Vasas kapaszkodását állították meg.
 
A Vasas, mintha kezdett volna magára találni az elmúlt hetekben, azonban ebbe a jó formába most belerondított a Budafok. Nézői szemmel nem volt túl élvezetes a találkozó, az első félidőben nem sok említésre méltó dolog történt.
 
A második játékrész elején 11-eshez jutott a vendégcsapat, amit az 53. perben Kovács D. magabiztosan értékesített. A 71. percben az első gól szerzője megduplázta csapata előnyét, majd a 71. percben kiállították Kovács Milánt a Vasasból. Ezzel végleg elszálltak az angyalföldi pontszerzési remények, így a piros-kékek újra 10 pontra vannak a feljutástól, míg a Budafok 2 pontra megközelítette a listavezető MTK-t.
 
A következő fordulóban a Vasas a Budaörsöt fogadja, míg a Budafok a Siófokot látja vendégül.
 
A mesterek így értékeltek a találkozó után:
 
Szanyó Károly(Vasas): ,,Nagyon gyenge, nívótlan volt a színvonal, s ezt mi alapoztuk meg azzal, hogy két nap alatt nagy változás állt be az agresszivitásunkban, hozzáállásunkban, futómennyiségünkben. Nehéz magyarázatot találni erre a felfogásra, ilyen játékkal nem érhetjük el az idény elején megfogalmazott helyezést."
 
Csizmadia Csaba(Budafok): ,,Egész mérkőzésen masszívak, fegyelmezettek voltunk, a taktikai utasításokat mindvégig betartották a játékosok. Büszke vagyok csapatomra, hét-nyolc sérültünk ellenére megérdemelten győztünk."
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC