nb1.hu

Drámai vereség után fontos dologra világított rá a Szpari trénere

A végjátékban jött a csattanó.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–DOROGI FC 0–1 (0–0)
Nyíregyháza, 1700 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Berényi Ákos)
NYÍREGYHÁZA: Jova – Polényi G., Fodor F., Pejovics, Gulyás M. (Tóth B., 72.) – Szvedjuk, Végső, Kártik (A. Kovác, 61.), Kovács N. (Sztaroszta 82.) – Rezes, Hornyák. Vezetőedző: Zoran Szpisljak
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Lénárt, Forró (Csillag D,, 57.) – Földi B., Albert Á., Kitl M. (Berkó, 64.), Papp M. – Paudits (Sitku , 89.), Délczeg. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Sitku (0–1) a 92. percben
 
Hétközi fordulót rendeztek az NB II-ben. A Nyíregyháza a Dorogot látta vendégül, a meccsen a vendégek szerezték meg a három pontot. A meccset Sitku góljával szerezték meg a dorogiak, íme a találat története:
 
"92. perc: Egy előrerúgott labda után Csillag közeli lövését követően a kapufáról visszapattant a labda, Sitku pedig a kapuba passzolt középről, 0-1."
 

null

null

 
Zoran Szpisljak szerint a Szpari játékával nem volt komolyabb probléma, de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. A tréner hozzátette, a lehetőségek gólra váltásában fejlődnie kell az együttesének.
 
"Két jól felkészült csapat találozott ma. A futballban nem elég helyzeteket kialakítani, gólt kell rúgni, és bőven volt lehetőségünk, de nem használtuk ki ezeket. A saját játékunkkal nem volt gond, de a helyzetkihasználással igen, ezen javítani kell. A Dorog is megmutatta, hogy veszélyes csapat, kilencven percig nem volt gond semlegesítettük őket, de a végén egy szituáció után megszerezték a három pontot" – fogalmazott Szpisljak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC