nb1.hu

Fájó pofon: az MTK edzője alapvető dolgot hiányolt a csapatából

Beragadt a rajtnál a kék-fehér együttes.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–MTK BUDAPEST 3–2 (3–1)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 500 néző. Vezette: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Kiss Balázs)
CSÁKVÁR: Markek – Csató M., Albert I., Tányéros – Kiprich D., Kocsis B. (Mim, 75.), Mészáros D., Madarász (Nándori, 82.), Deutsch L. – Sejben, Baracskai (Daru, 64.). Vezetőedző: Visinka Ede
MTK: Somodi – Katona M., Baki, Deák I., Nagy Zs. – Mezei, Palincsár (Varju, 37.) – Vass P. (Simon A., 82.), Bognár I., Szatmári I. (Zuigeber, 76.)– Lencse. Vezetőedző: Michael Boris
Gólszerző: Sejben (15.), Szatmári I. (22.), Baracskai (30.), Kiprich D. (41. – 11-esből), Bognár I. (60.)
Kiállítva: Deák I. (buktatta Baracskait) a 35. percben
 
Az MTK bajnoki rajtja nem úgy sikerült, ahogy azt a szurkolók remélték. A kék-fehérek a Csákvár otthonában vendégeskedtek, és a két gárda egy nagyon fordulatos meccset vívott egymással. A hazaiak szerezték meg a vezetést a 15. percben, de kicsit később egalizáltak a fővárosiak. A 30. minutumban újra a csákvári drukkerek örülhettek, ekkor Baracskai köszönt be. A 35. percben még nehezebb helyzetbe sodródott az MTK, mivel Deákot kiállította a játékvezető. A szünetig még Kiprich is értékesített egy büntetőt, így 3-1 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben Bognár találata csak szépségtapaszt jelentett az előző idényben még az NB I-ben szereplő egyletnek. 
 
Michael Boris szerint a felkészülés alatt sorra nyerték a meccseket, és alig kaptak gólt, ám a Csákvár háromszor is feltörte a hátsó alakzatukat. Az MTK edzője szerint a piros lap egyértelműen megváltoztatta a találkozót. Úgy véli, a második félidőben javult az MTK játéka, futballistáit nagyobb önbizalom jellemezte. 
 
"Erőszakosabbnak kell lennünk, az első félidőben ez hiányzott, nem tudom hogyan és miért. Jobban kell összpontosítanunk, senki nem fogja odaadni nekünk a pontokat" – mutatott rá Boris.
 

 
A győztes csapat mestere szerint az egyik bajnokesélyest múlták felül. Visinka Ede elmondta, a szünet után a negyedik találatot is meg akarták szerezni, de ez nem jött össze, így izgalmasan alakult a második játékrész.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC