nb1.hu

Békéscsaba: 4-en érkeztek, 2-en érkeznek még

Bemutatkozott az új szakmai stáb.

A Békéscsaba tagjai június 20-án visszatértek szabadságukról és csütörtökön, valamint pénteken már egy-egy rávezető foglalkozáson vehettek részt. A felkészülési időszak viszont igazából ma kezdődik el – jelentette a klub.
 
Az új szakmai stáb június 23-án (vasárnap) délután találkozott. Schindler Szabolcs – új vezetőedző és Igricz Mihály – klubigazgatónk bemutatták a stáb új tagjait, amely jócskán átalakul az új idényre. Kincses Ádám – asszisztens- és erőnléti edző mellett, Brlázs István Gábor – a második együttes vezetőedzője is kiveszi majd részét az NB II-es teendőkből. Új masszőr Szigeti Zoltán lett, aki Elekes Sándort váltja a pozícióban. Sándor azonban nem szakad el teljesen a klubtól, továbbra is besegít a munkába, ám más jellegű elfoglaltságai miatt teljes munkaidőben már nem tudja vállalni az előttünk álló időszakot. Szintén változás történt a szertárosi munkakörben, amelyet ezután Tóth Roland lát majd el.
 
A Csaba sérültjeink szépen gyógyulnak és ha minden jól alakul, akkor rendelkezésre tudnak majd állni a szezonra. Ribánszki László teljes gyógyulásához – az orvosi tájékoztatás szerint – még legalább egy hétre van szükség, így július 1-től ő is utazik a tiszaújvárosi edzőtáborba. Szélpál Norbert kéztöréssel bajlódik, melyet operálni is kellett, de hétfőn olyan rögzítőkötést kap, mellyel már megkezdheti az edzésmunkát. Hursán György achilles-ín sérülése miatt jelenleg gyógytornázik, visszatérésére még várni kell. Mindenki más egészséges és teljes értékű munkát végezhet.
 
A Békéscsaba bejelentette továbbá, „hogy négy igazolással már erősítettünk és további kettő nagy valószínűséggel még várható. Ebből következően próbázók is érkeznek Békéscsabára, akik megmutathatják tehetségüket – esetleges szerződtetésükről a szakmai stáb javaslatait, ajánlásait figyelembe véve a vezetőség dönt majd.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC