nb1.hu

Már nem veretlen az MTK sem az NB II-ben

Dorog – Oda az elsőség is.

Amiről mindenki sejtette, hogy egyszer bekövetkezik, vasárnap megtörtént: kikapott az MTK Budapest az NB II-ben. A Dorogon „elvérző” kékek (2-1) a 9. forduló után visszaestek a második helyre.

 

Vígh Ádám góljával már a 6. minutumban vezetett a Dorog az újra Kanta Józseffel kiálló fővárosiak ellen, akikre a gyors találat kissé bénítóan hatott. Az MTK játékosai az első félidőben csak elvétve jutottak el a rivális kapujáig.

 

Nem úgy a térfélcserét követően, amikor egy fejest követően Baki Ákos a 47. percben egalizált. Kisvártatva Vass Patrik révén előnybe is kerülhetett volna a tavasszal még élvonalbeli MTK, ám kimaradt a nagy lehetőség, a kontrából pedig Vígh megszerezte önmaga és csapata második, egyben a végeredményt is kialakító gólját.

 

„ Az első félidőben nem voltam elégedett a játékunkkal, de a második játékrészre nagyon jól jöttünk ki, és hamar egyenlítettünk is. Sajnos a helyzeteinket nem sikerült belőni, hiszen vagy az ellenfél kapusa, vagy a kapufa állított meg minket” – értékelt klubja honlapjának a lefújást követően Feczkó Tamás, a vendégcsapat vezetőedzője.

 

Kilenc kör után az MTK továbbra is feljutást érő helyen áll a tabellán.

 

Beszámoló a 9. forduló vasárnap esti meccseiről – NB2.hu

A 9. forduló eredményei, tabella

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC