nb1.hu

Cigánd polgármestere nem csak a fociról beszélgetett Orbán Viktorral

Felcsút – A klub játékosai megkoszorúzták Puskás Ferenc szobrát.

 

Április másodika történelmi időpont lesz a cigándi futball életében, mert nem mindennap játszik egy csapat olyan csodálatos környezetben, mint azt vasárnap a Pancho Arénában tette.

 

A felcsúti helyszín ünnepelt a hétvégén – Puskás Ferenc születésnapja miatt – mert éppen 90 éve volt annak, hogy a világ valaha volt egyik legnagyobb labdarúgója megszületett, s immár 10 esztendeje, hogy a felcsúti akadémia a futball-legenda nevét viseli.

 

Részleges szakadást szenvedett a Szpari kapitánya – NB2.hu

A Cigánd SE csapata a mérkőzés előtt az évforduló alkalmából megkoszorúzta a legismertebb magyar szobrát – írja a klub hivatalos honlapja. Örömteli volt látni sok pesti és Pest környéki cigándi szurkolót, akik eljöttek megnézni ezt a nem mindennapi találkozót.

 

A mérkőzést megtekintette Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is – együtt nézte Oláh Krisztiánnal, Cigánd polgármesterével.

 

“Nem mindenkinek adatik meg az a kivételes alkalom, hogy találkozhasson ilyen “kötetlen” környezetben az ország első emberével, és beszélgetést kezdeményezzen”. – emlékszik vissza polgármester az elmúlt vasárnap estére. A beszélgetés középpontjában természetesen a foci szerepelt. “Nem csak a gyepen, a pályán kívül is lehetőséget kapott a város, hiszen módom nyílt a térséget érintő fejlesztési kérdések feltételére, és elmondhatom, igen biztató hangulatban térhettünk haza a felcsúti túráról” – zárta mondandóját sejtelmesen, a miniszterelnökkel folytatott beszédéről Cigánd elöljárója.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC