nb1.hu

MTK: szerződtették a Mezőkövesd védőjét

A kölcsönjátéka során bizonyított.

Az NB II második helyén végző és végül az élvonalba feljutó MTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megvásárolta Bobál Dávid játékjogát. A 27 éves védő télen kölcsönben érkezett a kék-fehérekhez a Mezőkövesdtől, most azonban végleg a fővárosi együtteshez kerül. 

 

ÍME, AZ MTK BEJELENTÉSE:

 

“Bobál Dávid is marad klubunknál

Végleg megvásároltuk Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesd Zsóry FC együttesétől. Mint ismert, a védő tavasszal kölcsönben szerepelt csapatunknál.

Téli érkezését követően stabilizálódott a mieink védekezése, hiszen az első hat tavaszi bajnokit kapott gól nélkül hoztuk le. A télen szerződtetett védő mindvégig komoly szerepet vállalt a feljutásból: mindössze egyetlen mérkőzésen hiányzott kisebb betegség miatt. 

A 187 cm magas, ballábas hátvéd az elmúlt években az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai védőnek számít. Jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, 20 éves kora óta folyamatosan az NB I-ben szerepelt a Bp. Honvéd, a Paksi FC és a ZTE színeiben – 2016/17-es szezonban bajnoki aranyérmes lett a kispestiekkel, Zalaegerszegen pedig többször is ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

A 27 éves belső védő eddig 159 alkalommal szerepelt a magyar élvonalban, hét gólt szerzett, valamint nyolc találatot készített elő.”

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy az MTK kapus poszton is erősített.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC