NB2 logó
NB3 logó
VasasszurkolóiegyesületnévvisszaélésVasas FC Vasas SC

Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével

Simon Zoltán - 2017. december 07. csütörtök 20:37
Budapest - Fontos közleményt jelentetett meg a Vasas-család!
Kép forrása: Vasas SC
 
A Vasas SC és a Vasas FC az alábbi közleményt jelentette meg:
 
 
"Kedves Vasas-függők!
 
Szurkolóinkra és az egyesületre hagyományosan jellemző, hogy hovatartozástól függetlenül összetartó közösséget alkotunk, amelyet a Vasas iránti szeretet és tisztelet határoz meg.
 
Az utóbbi napokban egyesek a Vasas Szurkolói Egyesület nevében léptek fel, holott ez a szerveződés sem a Vasas SC-től, sem a Vasas FC-től nem kapott jóváhagyást a Vasas név használatára.
 
Jelenleg a Szurkolói Klub az egyetlen olyan szervezet, amely a Vasas SC alapszabályában is rögzítve van, és azért jött létre anno, hogy a Vasas-drukkerek hivatalos formában is minél közelebb kerülhessenek a klubhoz. A függetlenség jegyében a Szurkolói Klub teljesen szabad kezet kapott, akár a saját működési elveit, akár a további csoportok bevonását illetően. Az anyaegyesületnek így a Szurkolói Klubra semmilyen jogi ráhatása nincs, önállóan és önszerveződően működik, a tagjai pedig természetesen semmilyen juttatást nem kapnak a Vasastól
 
Utóbbit azért fontos leszögezni, mert ezzel kapcsolatban a Vasas Szurkolói Egyesület nevében téves információkat tettek közzé különböző fórumokon. Továbbá olyan kedvezményrendszert, illetve szurkolói bérletakciókat hirdetettek meg, amelyekre szintén nem kaptak felhatalmazást a klubtól.
 
Az új Illovszky-stadion megépülése a legnagyobb folyamatban lévő beruházás a Vasas életében, így már zajlanak a Vasas SC és a Vasas FC között a bérletértékesítéssel és az egyéb szurkolói szolgáltatásokkal kapcsolatos egyeztetések. Természetesen ezekbe a folyamatokba a Vasas-függőket is szeretnénk bevonni, ezt szolgálták a tavasszal kiküldött szurkolói kérdőívek, illetve a közelmúltban szervezett stadionbejárás is.
 
A fentieknek megfelelően továbbra is arra biztatunk minden önszerveződő csoportot, hogy amennyiben szeretne hivatalos formában is működni, akkor azt a Szurkolói Klubon keresztül tegye meg. A Vasas név használata pedig kizárólag az anyaegyesület jóváhagyásával történhet meg."
 

"Mindenki Újpestre!" - ekkora létszámú lesz a Fradi Tábor a Vasas ellen - NB1.hu

Ennyi fradista lesz a Vasas ellen

Cikk hozzászólások száma: 0

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Búcsú Side-től
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC41
2Videoton FC38
3DVSC31
4Budapest Honvéd28
5Újpest FC26
6DVTK25
7Paksi FC24
8Puskás Akadémia FC23
9Vasas FC21
10Swietelski Haladás20
11Balmaz Kamilla Gyógyfürdő19
12Mezőkövesd Zsóry FC16
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!