NB2 logó
NB3 logó
FerencvárosVasasFradiTábor

"Mindenki Újpestre!" - ekkora létszámú lesz a Fradi Tábor a Vasas ellen

Simon Zoltán - 2017. december 07. csütörtök 16:49
Budapest - Garantált a jó hangulat. Az nb1.hu meg nem enged!
Pár nappal ezelőtt levelet kaptunk egy Vasas-szurkolótól, aki előbb egy tévedésre hívta föl a figyelmünket (itt is jelezzük: köszönet érte), majd azt kérdezte, miért szítjuk a hangulatot a Vasas és a Fradi szurkolói között.
 
Nos, nem szítjuk, de a szurkolói szubkultúra továbbra is helyet kap az nb1.hu-n.
 
Egyrészt azért, mert az 1999-es megalakulásunk óta azt valljuk, a labdarúgás nemcsak annyiból áll, ami a meccseken, az edzéseken, az átigazolási szezonban és a nyilatkozatokban történik. A labdarúgást a szurkolókért találták föl, ezért ők a legfontosabbak. Hogy milyen lenne a foci nélkülük? Azt bizonyítják a zárt kapus meccsek, meg az is bizonyítaná, ha nem lennének drukkerek, akkor nem lennének klubok sem. Tehát abból, hogy megemlítjük a fanatikusokat (és a mérkőzések hangulatait), leírjuk a velük kapcsolatos dolgokat, semmilyen körülmények között nem vagyunk hajlandóak engedni a továbbiakban sem, mint ahogyan semmiből sem!!!! 
 
Másrészt, a két szurkolótábor közötti feszültség a nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején bontakozott ki (akkor ugye, értelemszerűen, még nem foglalkozott az nb1.hu a témakörrel), elsősorban politikai okok miatt, pedig addig semmi bajuk nem volt egymással a feleknek. Meg pár évvel ezelőtt, amikor a Fradit kizárták az NB I-ből és a Vasas indulhatott helyette. Azóta - és ez így van, meg kell kérdezni bármelyik fanatikus (!) fradistát, mint ahogyan azt az nb1.hu is mindig megteszi - még jobban gyűlölik az angyalföldieket, a Vasas-tábor újpestiekhez fűződő, pont ellentétes viszonya miatt meg pláne.
 
A kedves levélíró vagy elfelejtette (vagy még nem követett minket korábban), hogy amikor a Vasast zárták ki nagyjából 15 évvel ezelőtt, majd megszűnt, vagy bármikor, amikor az éppen aktuális, kókler tulajdonos ellen tüntettek a drukkerei (a Jámbor-Vancsa páros kivétel), akkor csak és kizárólag az nb1.hu volt ott velük is minden alkalommal vagy számolt be minden fejleményről, a legutóbbi kupadöntőre vonulásukról nem is beszélve!
 
És így teszünk majd szombaton is, amikor alvó ügynökeink, szokásukhoz híven, ismét ott lesznek majd, terveink szerint, mindenhol.
 
Mégpedig azért, mert rengeteg fradista megy a meccsre...
 

 

"KÖZEL MÁSFÉL EZREN
 
Szurkolótársaink!
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel összesen 1450 darab belépőjegyet biztosít számunkra a Vasas a szombat esti mérkőzésre.
 
A maradék, hozzávetőlegesen 300 darab belépőjegy a stadionunknál személyesen ma és holnap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig vagy online az alábbi linkKÖZEL MÁSFÉL EZREN
 
Szurkolótársaink!
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel összesen 1450 darab belépőjegyet biztosít számunkra a Vasas a szombat esti mérkőzésre.
 
A maradék, hozzávetőlegesen 300 darab belépőjegy a stadionunknál személyesen ma és holnap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig vagy online az alábbi linken megvásárolható.
 
Mindkét lehetőségnél egy fő bármennyi belépőjegyet vásárolhat több szurkolói kártyaszám bediktálásával, megadásával.

Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével - NB1.hu

Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével

Cikk hozzászólások száma: 16

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Búcsú Side-től
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC41
2Videoton FC38
3DVSC31
4Budapest Honvéd28
5Újpest FC26
6DVTK25
7Paksi FC24
8Puskás Akadémia FC23
9Vasas FC21
10Swietelski Haladás20
11Balmaz Kamilla Gyógyfürdő19
12Mezőkövesd Zsóry FC16
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!