NB2 logó
NB3 logó
VideotonHuszti Szabolcsfizetés

Ennyit kaszálhat Huszti a Videotonnál

Simon Zoltán - 2018. január 11. csütörtök 18:01
Székesfehérvár - Talán már csak nálunk titkolják a fizetéseket.
A fejlett futballkultúrákban az van, hogy a klubok az átigazolási időszak előtt maguk is elmondják, kiket és mennyiért szeretnének igazolni és az sem titok szinte soha, melyik játékos, mennyi pénzt kap majd.
 
Magyarországon ez nem így működik, pedig a tisztánlátás és a szurkolók megfelelő tájékoztatása érdekében (ugye értük találták ki a világ legcsodálatosabb játékát) is fontos lenne.
 
Az érdeklődés most kiemelten nagy, hiszen az eddig az egyik legjobban kereső magyar játékos, Huszti Szabolcs (akinek az érkezését elsőként már több héttel ezelőtt megírtuk) a Videotonhoz igazolt és a drukkereket semmi más nem érdekli jobban, hogy mennyiért. Pláne azok után, hogy Kovács Zoltán sportigazgató külön megköszönte Garancsi István tulajdonosnak (az egyik leggazdagabb magyarnak), hogy lehetővé tette olyan kaliberű futballista, mint Huszti leigazolását. Hivatalos tájékoztatás viszont nem történt a bérezést illetően, ezért a rangado.hu informátorhoz fordult az ügyben:
 
„Az biztos, hogy Husztinak alább kellett adni az igényeiből, ám az általunk megkérdezett, a hazai piaci viszonyokkal tökéletesen tisztában lévők szerint elképzelhetetlen, hogy havi ötvenezer eurónál, azaz 15 millió forintnál kevesebbért hazajöjjön.
 
Mint megtudtuk, ez az összeg két-háromszorosa lehet a legjobban kereső fehérvári labdarúgók bérének, és Huszti Szabolcs minden bizonnyal jelentős aláíráspénzt is kapott. Ez az összeg akár 30-60 millió forint is lehet…
 
– Huszti nagyjából havi háromszázezer eurót, vagyis csaknem százmillió forintot keresett Kínában, ha a Videotonnál akár csak százezret adtak volna neki, az „felrobbanthatta” volna az öltözőt – vélekedett a Rangadó informátora.”
 
 
Ha a Videoton hivatalos bejelentést tesz az ügyben vagy bármikor cáfolja a Huszti bérezéséről megjelenő híreket, akkor arról, amint értesülünk róla, szintén kiemelten számolunk majd be!
 
 

Ezeket mondta Huszti Szabolcs a hazatéréséről - NB1.hu

Huszti a Videotonban

Cikk hozzászólások száma: 35

Szólj hozzá Te is!
NB2
Megvan a ZTE meccseinek időpontja

Megvan a ZTE meccseinek időpontja

Zalaegerszeg - Az elmúlt hetek időjárásának köszönhetően a tavaszi menetrend átalakult.
Megújult a Kisvárda a weboldala

Megújult a Kisvárda a weboldala

Kisvárda - Elkészült a Kisvárda Master Good új weboldala.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Debütálás előtt, utánpótlás, koreó”
TABELLA
1Ferencvárosi TC50
2Videoton FC47
3Újpest FC33
4DVSC32
5Paksi FC32
6Budapest Honvéd31
7DVTK29
8Mezőkövesd Zsóry FC26
9Vasas FC25
10Puskás Akadémia FC25
11Swietelski Haladás23
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő23
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!