ZTE: tehetséges védő pótolhatja a távozó kulcsembert

125 ezer euróra becsülik az értékét.

Forrás: fkcsikszereda.ro

Az NB1.HU kedden beszámolt arról, hogy Nikola Serafimov a közösségi oldalán búcsúzott el a ZTE-től. Az északmacedón labdarúgó a bejegyzésében köszönetet mondott mindenért a kék-fehér együttesnek. Úgy véli, ez az egy év, amit a ZTE-nél töltött egy remek utazás volt, amely során kiváló embereket ismerhetett meg. Hozzátette, eljött a búcsú ideje, de szép emlékeket visz magával.

Portálunk tegnap arról is beszámolt, hogy a Csíkszereda tehetséges hátvédje, Gergely Botond az NB I-ben folytatja a karrierjét. 

Gergely videós interjút adott előző csapatának. A 19 éves belső védő elárulta, a ZTE kereste meg őt. A tehetséges labdarúgó elmondta, nagyon fontos lépés ez a karrierjében, hiszen az élvonalban bizonyíthat:

Ugyan a zalaegerszegiek még hivatalos bejelentést nem tettek Gergely Botond leigazolásáról, de a jelek szerint vele (is) pótolhatják Serafimovot.

Gergely Botond a 2021/22-es idényben 23 tétmeccsen jutott szóhoz a csíkszeredai csapatban, a fellépésein 2 gólt szerzett. A 19 éves futballista értékét a Transfermarkt 125 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb híreink