ZTE: edző távozott, bejelentették a 3 Szlovéniából érkező játékost

Talán a két legfontosabb bajnokival kezdenek majd.

Forrás: ZTE FC

Délelőtt már jelezte az nb1.hu, hogy Szlovéniából 3 játékos csatlakozik a bentmaradásért küzdő ZTE-hez. A hírek igaznak bizonyultak, mert a klun a következő bejelentést tette hivatalos honlapján:

Három próbajátékos nálunk kezdi a felkészülést, három hét múlva már bajnokit játszunk.

Csapatunk a téli pihenőt követően ma délelőtt edzésbe állt, és elkezdte a téli felkészülést az OTP Bank Liga január 25-i folytatására. Az első napon a műfüves pályán tartott tréninget dr. Dobos Barna vezetőedző, szombaton is edz a csapat, majd jövő hétfőtől folytatódik a munka. Január 11-én már felkészülési mérkőzést játszunk a horvát első osztályú Dinamo Zagreb otthonában, amit a január 15-i, Mura elleni meccs, valamint a január 18-i, Slaven Belupo elleni hazai főpróba követ majd.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Idén az elmúlt éveknél korábban jön a tavaszi folytatás, így a csapatok téli felkészülése is változik a korábbiakhoz képest - mondta honlapunknak dr. Dobos Barna vezetőedző. - Már a téli pihenő alatt is személyre szabott edzéstervet kaptak és végeztek el a játékosok, amivel formában tartották magukat. Egy hét múlva már edzőmeccset játszunk, külföldi első ligás csapatok lesznek az ellenfeleink, a Diósgyőr elleni bajnoki rajtig pedig mindössze három hetünk van. Keményen dolgozunk azért, hogy tavasszal elérjük a céljainkat, ráadásul a bajnokság mellett a Magyar Kupában is versenyben vagyunk, így kifejezetten sűrű február áll előttünk.

Csapatunkkal kezdi a felkészülést a szlovén másodosztályú Nafta Lendva három labdarúgója: a 23 éves horvát támadó középpályás Stjepan Ostrek már ma együttesünkkel edzett, a 24 esztendős középső védő Ziga Zivko, valamint a 22 éves kapus Florijan Raduha hétfőn csatlakozik felkészülésünkhöz.

 

Szakmai stábunkban egy változás történt: Gaál Miklós erőnléti edző kérte a szerződése felbontását, amit klubunk elfogadott, így ő távozott a ZTE-től. Köszönjük eddigi munkáját, és további sok sikert kívánunk neki!”

 

Dobos Barna csapatának tényleg kiemelten fontos, hogy jó legyen a felkészülése, illetve az is, hogy minőségi játékosok csatlakozzanak a gárdához, akik minél hamarabb beépülnek a játékrendszerbe és az öltözőben is elfogadják őket, mert riválisok ellen kezdi meg a tavaszi szezont.

Az első körben az előtte 2 ponttal lévő DVTK-t fogadja, majd annak a Paksnak a vendége lesz, amelyik szintén 17 pontot gyűjtött eddig, akárcsak a ZTE.

Legfrissebb híreink