Visszatérés: a Fradi Tábor fontos közleménye

Kérést is megfogalmaztak a drukkerek.

Forrás: FTC/Facebook

A hétvégén a Ferencváros a Diósgyőr együttesét fogadja az NB I-ben. Az enyhítéseknek köszönhetően a Groupama Arénába bizonyos feltételek betartása mellett a zöld-fehér drukkerek is visszatérhetnek. A Green Monsters a következő közleményt tette ki a Facebookra:

"Tisztelt Szurkolótársaink!

Amint azt olvashattátok, a törvényi szabályozások enyhítése értelmében, ugyan szigorú feltételekkel, de újra látogathatóak a labdarúgó mérkőzések.

Örömteli a hír, mivel újra valódi élettel telhetnek meg a magyar lelátók, de sajnos mégsem lehet felhőtlen az örömünk. A szabályozás egyelőre igen szigorú korlátokat szab a mérkőzésen résztvevő szurkolók létszámára vonatkozóan.

A Ferencváros Tábora abban a szerencsés, de jelen helyzetben szerencsétlen helyzetbe került, a magyar lelátón kiemelkedő létszáma miatt, hogy teljes egészében nem, sőt inkább nagyon kis töredékében tudná látogatni a mérkőzéseket.

Ferencvárosi B-Közép!

Az elmúlt sok-sok évben együtt voltunk veletek jóban, rosszban. Együtt tartottunk ki a stadionon kívül, veletek együtt tértünk vissza, együtt nyertünk bajnokságot és együtt kalandoztunk Európában. Oly sokszor tértünk már vissza a történelem során, de mindig EGYÜTT tértünk vissza. Nem lesz ez most sem másként!!

Folyamatosan egyeztetünk a klub vezetésével, teljes mértékben közös célunk, hogy a lehető leghamarabb tudjunk akkora létszámban megjelenni a kapu mögött, ami már elfogadható, és a Tábor visszatérhet.

Kérünk titeket, hogy a klub felhívása értelmében minden bérlettel vagy jeggyel rendelkező társunk, aki kitart velünk, jelezze a klub felé, írásban LE KELL MONDANI a mérkőzés látogatásának lehetőségéről. Erről itt olvashattok.

Minden fejleményről tájékoztatunk majd benneteket!

Kitartás minden szurkolótársunknak!

B-Közép Ferencváros"

Fradi-DVTK: így juthatnak be Fradi-szurkolók a meccsre - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink